Ανακοίνωση Τύπου υποψ. Δημάρχου Σαρωνικού Χρήστου Τσιγαρίδα

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ημερομ. 24/07/2018

Οι στιγμές που περνάει ο τόπος είναι τραγικές, έχουμε θρηνήσει αρκετές ζωές και οι πιθανότητες να θρηνήσουμε κι άλλες είναι πολύ μεγάλες.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν χθες τη χώρα μας, καθώς και τη βαθιά μου οδύνη για τις καταστροφές και τις απώλειες περιουσιών στις πληγείσες περιοχές.

Έχω θέσει ήδη τον εαυτό μου στην διάθεση του Δήμου Σαρωνικού και πιο συγκεκριμένα του ίδιου του Δήμαρχου, για να βοηθήσω να οργανώσουμε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τους κατοίκους του Δήμου μας, αφού η εμπειρία μου τόσα χρόνια στο σώμα, με έχει βοηθήσει να αποκτήσω την απαιτούμενη γνώση που χρειάζεται σε τέτοιες τρομερά επικίνδυνες περιπτώσεις.

Πρέπει να δράσουμε άμεσα για να μην έχουμε τα ίδια και χειρότερα αποτελέσματα από την πύρινη λαίλαπα που έχει πραγματικά ξεκληρίσει οικογένειες και θεωρείται προφανώς ακόμα μεγαλύτερη από την μεγάλη φωτιά της Πελοποννήσου πριν από έντεκα χρόνια, και η χειρότερη τραγωδία στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδα μας

Χρήστος Τσιγαρίδας
Ταξίαρχος ε.α. ΕΛ.ΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού

Categories