Επίθεση στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ από Δήμαρχο Μαρκοπούλου σχετικά με την Έκτακτη Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας

Μαρκόπουλο, 24/7/2018
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Δήλωση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σωτήρη Ι. Μεθενίτη, σχετικά με την Έκτακτη Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας που συγκαλεί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κος Πατούλης, σήμερα Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, στις 4 μ.μ., στο Δημαρχείο Ραφήνας.

«Με ειδοποίησαν τηλεφωνικά πριν λίγο, από την ΚΕΔΕ, ότι στις 4, σήμερα το απόγευμα, ο Πρόεδρός μας κος Πατούλης, καλεί εσπευσμένα τους Δημάρχους της περιοχής μας, στο Δημαρχείο της Ραφηνας, σε …σύσκεψη για την Πολιτική Προστασία!
Επειδή όλα έχουν ένα όριο και ο σεβασμός στους νεκρούς και στους θρηνούντες συγγενείς τους, προέχουν των πάντων, τον καλώ αμέσως, να σταματήσει να ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ με την συμπεριφορά του, τους Δημάρχους!
Να μην κάνει χυδαίες και κακοστημένες προεκλογικές φάρσες, πάνω στα πτώματα των συμπολιτών μας και εάν θέλει να κάνει σχετική σύσκεψη και όχι συλλογή μαύρων ψήφων, να την κάνει ουσιαστικά και αθόρυβα, στα Γραφεία της ΚΕΔΕ, χωρίς τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους.
Επίσης, εάν θέλει να βοηθήσει υλικά τους ανθρώπους που επλήγησαν, να σταματήσει μέχρι το τέλος της θητείας του, τα ταξίδια Δημοσίων Σχέσεων στο εξωτερικό, (έχει κάνει με πολυμελείς αντιπροσωπείες και με έξοδα της ΚΕΔΕ, περισσότερα ταξίδια από ότι ,το Travel Plan, τα τελευταία τρία χρόνια) και να διαθέσει τα υπόλοιπα χρήματα, στους συμπολίτες μας, που έχουν άμεσες και σκληρές ανάγκες !
Τέλος, ο πλέον αποτυχημένος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ,στην θητεία του οποίου, μόνο ήττες, γνώρισε η Αυτοδιοίκηση, να θυμάται ότι οι πολίτες καταλαβαίνουν, ότι όσο και εάν διαφοροποιείται φραστικά, κατ’ ουσίαν, μοιάζει απολύτως, με την κα ΔΟΥΡΟΥ, που φραστικά μόνο, καταγγέλλει: Και οι δυό, νοιάζονται αποκλειστικά και μόνο, για την πολιτική τους καριέρα !! Για τίποτε άλλο!
Ντροπή και μόνο ντροπή, για την πολιτική τους κατάντια !»

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

Categories