Αστραπιαία κλοπή σε σπίτι χθες το μεσημέρι στο Μαύρο Λιθάρι – Μαρτυρία ιδιοκτήτριας. Διαρρήξεις σπιτιών και στο Λαγονήσι

“Επιδημία” κλοπών στον Δήμο μας που πρέπει όλοι μας -και κυρίως οι Αρμόδιοι- να δουν.

Χθες το μεσημέρι 9/8/18 (ώρα 14:00), δύο άγνωστοι με λοστούς παραβίασαν την κεντρική είσοδο μονοκατοικίας στο Μαύρο Λιθάρι σε απόσταση 200 μέτρων από την θάλασσα και μέσα σε λίγα λεπτά έκαναν το σπίτι άνω-κάτω αφαιρώντας μικρά αντικείμενα αξίας και άλλα είδη που ακόμα δεν έχουν καταγραφεί.

Ο Συναγερμός ενεργοποιήθηκε άμεσα και η ιδιοκτήτρια που ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε από το κέντρο λήψης κατέφθασε στο σπίτι της ακριβώς σε 4 λεπτά, κάτι που έκανε τους 2 δράστες να πηδήξουν από την μάντρα και να διαφύγουν με δύο αυτοκίνητα σταθμευμένα σε διαφορετικά σημεία εξωτερικά του σπιτιού.

Περιγραφή έδωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο περιπολικό του “100” που εκλήθη και κατέφθασε μετά από 50 λεπτά.

Σημειώνουμε πως το περιστατικό περιέγραψε στο paraktios.gr η ίδια ιδιοκτήτρια .


Επίσης όπως καταγγέλλει άλλος συνδημότης μας με ανάρτηση στο “Forum στον Δήμο Σαρωνικού”, αυτή την εβδομάδα στην περιοχή του Λαγονησίου έγιναν 4 διαρρήξεις σπιτιών με συναγερμό. Σπάνε τις πόρτες από την μεριά των μεντεσέδων με λοστούς-σκύλες και σε 4- 5 λεπτά (τόσο χρειάζονται) ληστεύουν και φεύγουν με Αυτοκίνητό που τους περιμένει.

 

Categories