Και άλλη διάρρηξη σπιτιού, στην οδό Αγ.Δημητρίου, στο φως της δημοσιότητας.

Αναγνώστρια της ιστοσελίδας μας, διαβάζοντας το χθεσινό δημοσίευμα για τις διαρρήξεις σπιτιών στο Μαύρο Λιθάρι και στο Λαγονήσι , επικοινώνησε μαζί μας και μας διηγήθηκε την δική της -πανομοιότυπη με τις προηγούμενες περιπτώσεις – διάρρηξη στο σπίτι της που βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο επί της οδού Αγ. Δημητρίου, κοντά στην συμβολή με την οδό Αγ Μαρίνας – Κορωπίου.

Το απόγευμα της Τετάρτης 8/8/18, κατά την απουσία της οικογένειας μεταξύ 7-8 μμ, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι αφού πριν, είχαν “βουτήξει” την εξωτερική σειρήνα του συναγερμού μέσα σε κουβά με νερό και είχαν παραβιάσει την εξωτερική πόρτα. Καθώς ο συναγερμός συνέχιζε να χτυπάει, ξήλωσαν όλα τα ραντάρ και το πληκτρολόγιο του συναγερμού χωρίς και πάλι να καταφέρουν να τον απενεργοποιήσουν. Παρόλα αυτά ¨μάζεψαν” μικροαντικείμενα και χρυσαφικά που βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Από πλευράς της οικογένειας έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες (κλήση στο “100”, Σήμανση, μηνύσεις κλπ) ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μας δήλωσε , ότι τις τελευταίες ημέρες αντιλήφθηκε συχνή κίνηση από μηχανάκι που έκανε ¨σούζες” και πέρναγε πολύ συχνά μπροστά από το σπίτι της.

Σχολιάζοντας όλες αυτές τις διαρρήξεις που συμβαίνουν τελευταία στην περιοχή μας θα λέγαμε στην Ελληνική Αστυνομία , ότι αφού δεν είναι εφικτή πάντα η προστασία της περιουσίας των Πολιτών, τουλάχιστον ας δώσουν εντολή στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα να δημοσιοποιούν καθημερινά τα Δελτία των ανάλογων συμβάντων, ώστε οι πολίτες να βρίσκονται σε εγρήγορση και να ευαισθητοποιούνται περισσότερο και να λαμβάνουν τα μέτρα τους. Θα ήταν ένα σοβαρό μέτρο ΠΡΟΛΗΨΗΣ αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα Καταστολής!!


Επικαιροποίηση δημοσίευσης

Ακόμα ένας αναγνώστης μας μας κάλεσε λίγα λεπτά μετά την δημοσίευση του παρόντος άρθρου και μας ανέφερε παρόμοιο συμβάν στο σπίτι του στην περιοχή του Αγ Δημητρίου το Σάββατο 4/8/18 . Και αυτός ο συμπολίτης μας ανέφερε την παρουσία μηχανής τύπου XT τις προηγούμενες ημέρες.

Categories