Αυτό το κοριτσάκι στο Μεξικό που είπε πουτάνα τον παπά στη βάφτιση γεννήθηκε thug

Η τρίχρονη Μαγκνταλένα είναι η Ντεσπασίτο εκδοχή του Εξορκιστή

Τη σειρά Καρουζέλ όλες και όλοι την ξέρουμε (εκτός από τους πολύ μικρούς) και την έχουμε στην καρδιά μας. Όλοι με τις περιπέτειες των μούλικων από το Μεξικό μεγαλώσαμε. Ίσως κάποιοι μπορεί να πιστεύετε ότι με κάποιο τρόπο αντιπροσωπεύει και το πως είναι τα μικρά παιδιά στο Μεξικό γενικότερα. Ότι μπορεί δηλαδή να κάνουν και καμιά αταξία αλλά να είναι κατά βάση γλυκά, αθώα πλάσματα.

Αυτή η περίπτωση όμως της τρίχρονης Μαγδαληνής που μπινελίκωσε τον παπά που τη βάφτιζε θυμίζει περισσότερο σκηνικό από ταινία των Ταραντίνο / Ροντρίγκεζ ή το GTA: San Andreas. Συγκεκριμένα, η μικρή Μαγκνταλένα αποφάσισε ότι δεν την παλεύει με τίποτα στη βάφτιση και αφού χτυπήθηκε και γκρίνιαξε χωρίς αποτέλεσμα γύρισε και πέταξε ένα ωραιότατο puto στον παπά (το οποίο σημαίνει ανδρική πόρνη αλλά χρησιμοποιείται επίσης και για δειλούς και προδότες στο Μεξικό, όπως μαθαίνουμε), ο οποίος από την πλευρά του η αλήθεια είναι πως το πήρε αρκετά χαλαρά.

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη σε μια αδιευκρίνιστη τοποθεσία στο Μεξικό, έγινε λίγο αφού ο ιερέας έριξε το νερό στη μικρή. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια κάπως πιο αθώα αλλά και πιο καγκούρικη εκδοχή του Εξορκιστή. Το σίγουρο είναι ότι οι γονείς της μάλλον δεν περίμεναν να γίνουν διάσημοι με αυτό τον τρόπο για το παιδάκι τους.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

luben.tv

Categories