Ένα αυτόματο χάρισε ο Καμμένος στον Κουβέλη, γιατί δεν τον φοβόμασταν αρκετά

Ο σκληρότερος κ@ριόλης της χώρας μόλις έγινε ο οπλισμένος σκληρότερος κ@ριόλης της χώρας

Μπορεί να είναι και οι δύο σκληροί κ@ριόληδες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορούν να κάνουν να δακρύσουμε με τις κινήσεις τους. Μιλάμε φυσικά για τον Πάνο Καμμένο και τον Φώτη “Motherfucker” Κουβέλη, τους δύο ιδεολογικά αντίθετους αλλά ενωμένους σαν γροθιά για την πατρίδα αταίριαστους πρώην συγκάτοικους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Μπορεί τα δύο φιλαράκια να μην περίμεναν ποτέ την πρότερη ζωή του πως θα βρεθούν να συνεργάζονται για την υπεράσπιση του Έθνους, όλα δείχνουν όμως ότι ταίριαξαν περισσότερο από όσο πίστευε ο οποιοσδήποτε.

Σήμερα λοιπόν ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έφερε τελικά την απομάκρυνση του Φώταρου από τη θέση του υφυπουργού Άμυνας (ο Καμμένος δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από εκεί ούτε με χρήση κομπρεσέρ), προκειμένου να μπορέσει να γίνει Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ο Καμμένος όμως ήθελε να χαρίσει στον κολλητό του το Φώτη κάτι για να τον θυμάται και ήταν στην τελετή ορκωμοσίας των νέων υπουργών και υφυπουργών σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο τόπος που θα έκανε την κίνησή του, όπου παλιά και νέα στελέχη της κυβέρνησης βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Έτσι λοιπόν, ο μπαρουτοκαπνισμένος (στο Call Of Duty) υπουργός Άμυνας διάλεξε ένα vintage όπλο των Ναζί για να χαρίσει στον σκληρό κ@ριόλη με τον οποίο μοιράστηκαν την ίδια στέγη και παρήγγειλαν από το ίδιο ντελίβερι. Ο Πάνος Καμμένος παρουσίασε το αυτόματο MP 40 μαζί με την προθήκη του στον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος είναι ολοφάνερο πως δεν έχει ιδέα τι να το κάνει: Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

luben.tv

Categories