Δήμαρχος άνοιξε Γραφείο εύρεσης… εργασίας

Με μια πραγματικά απίστευτη ανακοίνωση που στάλθηκε στα τοπικά ΜΜΕ ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για μια θέση εργασίας σε ιδιωτική εταιρία που, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, να απευθύνονται στο… δημαρχιακό γραφείο!

Με τον απροκάλυπτο αυτό τρόπο ο γνωστός και μη εξαιρετέος δήμαρχος επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αγωνία εκατοντάδων άνεργων δημοτών του για εργασία, λίγους μάλιστα μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, παραπέμποντας ευθέως σε πρακτικές ρουσφετιών και…Γκόρτσων!

Η..απίθανη αυτή ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι προσπάθειες για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου έχουν ουσιαστικό και πρακτικό αποτέλεσμα για τους δημότες. Ήδη έχει ξεκινήσει στο δήμο μας η δραστηριότητα μεγάλου επενδυτικού σχήματος στον τομέα της μεταποίησης και του τουριστικού κλάδου. Δημότες που θέλουν να εργαστούν μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Δημάρχου για περισσότερες πληροφορίες και σχετική ενημέρωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2464350100-104»

aftodioikisi.gr

Categories