Η Επετειακή Εκδήλωση για τα 40 χρόνια του Συλλόγου “Αγ. Ειρήνη” Π. Φώκαιας – video αποσπάσματα + φωτο

Εξαιρετική βραδιά το Σαββάτο 1η Σεπτεμβρίου 2018 καθώς ο Σύλλογος Αγ Ειρήνη γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του στο κατάμεστο από κόσμο Θεατράκι της Π.Φώκαιας. Έντονη η συμμετοχή μικρών μαθητών του Συλλόγου που συνεχίζουν την παράδοση όπως έκαναν οι γονείς τους και οι παππούδες τους. Συγχαρητήρια!!!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ Σωφρόνης, ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Μανώλης Τσαλικίδης, ο Πρόεδρος της ΔΚ Π  Φώκαιας Νάσος Παπουτσής, ο Δημοτικός σύμβουλος Ηλ Μπουκοβάλας, ο τοπικός σύμβουλος κος Μενεγάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τσιγαρίδας, ο τέως Κοινοτάρχης κος Μάγειρας  και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Την εκδήλωση έντυσε μουσικά, το  Παραδοσιακό σχήμα ”Σμιγάδι”
Κυριάκος Γκουβέντας :βιολί,
Δημήτρης Μιχαλόπουλος:λαούτο/ούτι/τραγούδι,
Αναστασία Μιχαλοπούλου:τραγούδι.
Μαζί τους και οι
Ανδρέας Παπάς:κρουστά
Κωστής Γιαννακόπουλος:κλαρίνο

Έλαβαν μέρος:
-Τα καλλιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου ”Αγία Ειρήνη”
-Το”Σωματείο Κρητικά Δρώμενα” σε Διδασκαλία Γιάννη Μολυμπάκη και στην Κρητική λύρα/τραγούδι Μανώλη Μολυμπάκη

-Επιμέλεια/διδασκαλία χορευτικού τμήματος: Ελπίδα Καλογεροπούλου
-Επιμέλεια/διδασκαλία μουσικού τμήματος: Δημήτρης Μιχαλόπουλος.

Η Ανακοίνωση τυ Συλλόγου μετά την επιτυχημένη εκδήλωση:

“Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν στην χθεσινή Επετειακή Μουσικοχορευτική Παράσταση μας και γιόρτασαν μαζί με εμάς τα 40 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου. Τους δασκάλους μας κυρ. Elpida Kalogeropoulouκαι κυρ. Δημήτρης Μιχαλόπουλος για την εξαιρετική δουλειά που μας παρουσίασαν. Το παραδοσιακό συγκρότημα ΣΜΙΓΑΔΙ μαζί τους ο Κωστής Γιαννακόπουλος και ο Ανδρέας Παππας. Οι φιλοξενούμενοι μας, το Σωματειο Κρητικά Δρώμενα και συγκεκριμένα τον δάσκαλο τους κυρ. Γιάννης Μολυμπάκης για την εκπληκτικη συμμετοχή τους στην παράσταση μας. Όλους τους χορηγούς μας, τον Δήμο Σαρωνικού κυρ. Γιώργος Σωφρόνης και την Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας κυρ. Νάσος Παπουτσής διότι χωρίς αυτούς δεν θα είχε πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά. Επίσης τους κυρ. Μανώλης Τσαλικίδηςκαι κυρ. Όλγα Δεληγιαννη για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού. Και τέλος όλους εσάς χορευτες, νέοι μουσικοι, μέλη και φίλοι που μας στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια και μας βοηθάτε να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο στην διάδωση του Πολιτισμού και της Παράδοσης. Δίνουμε ραντεβού τον Οκτώβρη με την έναρξη των μαθημάτων.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ”!

Μία μικρή γεύση από την υπέροχη βραδιά, στο video που ακολουθεί.

Δείτε φωτο από την εκδήλωση ΕΔΩ

 

Categories