“Μπαμπάδες με Ρούμι”. To video της Παράστασης από την Θεατρική Πορεία “ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΙΑ” του Δήμου Σαρωνικού

Την τελευταία της εμφάνιση για φέτος το καλοκαίρι έκανε η Θεατρική Πορεία Ανοιχτά Πανιά, Ν.Π.Δ.Δ  του Δήμου Σαρωνικού στο Δημοτικό Σχολείο Κουβαρά χθες Δευτέρα 3/9/18.

Η αξιόλογη θεατρική ομάδα που μόνο σε επιτυχίες μας έχει συνηθίσει, επέλεξε φέτος το καλοκαίρι να ανεβάσει το θεατρικό έργο του Θαν. Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα, “ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ”, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πετρινόλη.

Λόγω των γεγονότων του Καλοκαιριού και καθώς όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου ακυρώθηκαν λόγω των δραματικών γεγονότων στο Μάτι, δεν έγιναν όλες οι παραστάσεις που είχαν προγραμματιστεί και το έργο ανέβηκε ελάχιστες φορές. Ο Paraktios, ακολουθώντας και υποστηρίζοντας πάντα την Θεατρική Πορεία “Ανοιχτα Πανιά” είχε ήδη βιντεοσκοπήσει την παράσταση της 3/8/18 στην Παλαιά Φώκαια –  την οποία σας παρουσίάζουμε απόψε -και γιαυτό δεν κάλυψε την χθεσινή τελευταία στον Κουβαρά.

Σας προτρέπουμε λοιπόν να δείτε και σεις την ξεκαρδιστική παράσταση με την ερμηνεία των ερασιτεχνών ηθοποιών του Δήμου μας που σε τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους επαγγελματίες του είδους.

Categories