Πριν να είναι αργά και ψάχνουμε τους υπεύθυνους!

Μία μισοκατεστραμμένη παλέτα που έχουν τοποθετήσει γείτονες στο χείλος ακάλυπτου πηγαδιού , είναι η μόνη προφύλαξη για την αποφυγή τυχόν δυστυχήματος με τραγικές συνέπειες για μικρά παιδιά και μεγάλους. Οι γείτονες κατά καιρούς έχουν αποτανθεί στο Δήμο-όπως λένε- και στην Πολιτική Προστασία καθώς δεν γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη

Το σημείο, στο αδιέξοδο της οδού Σαρωνικού με την συμβολή της με την οδό Παπαφλέσσα (βλέπε χάρτη) βρίσκεται σε οικόπεδο που ο ιδιοκτήτης του το έχει απροστάτευτο αφού από τμήμα γκρεμισμένης μάντρας και την σάπια πόρτα καθίσταται ελεύθερη η πρόσβαση η οποία είναι δυνατή και από την οδό Νικηταρά όπου δεν υπάρχει περίφραξη καθώς το οικόπεδο είναι “διαμπερές”.

Είναι σαφές ότι πρόκειται περί ιδιοκτησίας, όπως είναι σαφές ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Πολιτική Προστασία δεν θα δίσταζαν να παρέμβουν στην ιδιοκτησία προκειμένου να προστατεύσουν τους Πολίτες.

Τι κάνει τους υπεύθυνους να θεωρούν ότι η παρέμβαση και το σφράγισμα του πηγαδιού δεν είναι ενέργεια που αποσκοπεί στην προστασία των Πολιτών?

Πριν να είναι αργά και ψάχνουμε τους υπεύθυνους, ας γίνουν από τις υπηρεσίες του Δήμου η της Δημοτικής Κοινότητας οι απαραίτητες ενέργειες.

Από την πλευρά μας, περνάμε το δημοσίευμα στο Γραφείο Δημάρχου και τον Αντιδήμαρχο κο Βασίλη Μπούτση ελπίζοντας σε άμεση επίλυση.

 

Categories