Βελτιώσεις Προαυλίου και προσθήκη 2 αιθουσών στο 1ο Δημοτικό -Νηπιαγωγείο Π Φώκαιας. -φωτο

Πολλές βελτιώσεις στο 1ο Δημοτικό-Νηπιαγωγείο Π.Φώκαιας με εντυπωσιακότερη την ασφαλτροστρωση του προαύλιου χωρου του σχολείου που έγινε με πρωτοβουλία της σχολικής Επιτροπής, του Συλλόγου Γονέων, την υποστήριξη του Δήμου που συνέβαλε με το υλικό της ασφαλτόστρωσης και χορηγό που πρόσφερε το μηχάνημα έργου και προσωπικό.

Επίσης μετά από πολλά χρόνια μπήκαν Πινακίδες  επί της πρόσοψης και της εισόδου του Σχολείου και έγινε διευθέτηση του εδάφους για να μην καταλήγουν τα βρόχινα νερά από τους προαύλιους χώρους του Δημοτικού σε αυτούς του Νηπιαγωγείου.

Σημαντικότερο όμως όλων, η κατασκευή δύο βάθρων για να υποδεχτούν ισάριθμες “προκατ Αίθουσες” για το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο. Ειδικά για το Νηπιαγωγείο, όπως μας εξήγησε ο Δήμαρχος, κρίθηκε αναγκαία η αύξηση των αιθουσών καθώς η Αρμόδια Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής δεν επέτρεπε σε 6 μόνο  παιδιά να εγγραφούν (ως υπεράριθμα) και τα οδηγούσε  σε Νηπιαγωγείο Αναβύσσου.

Categories