Γυναίκα με γιαούρτι πέφτει από τον ουρανό, διακόπτει κοινωνικό event στα Κάτω Πεδινά Ιωαννίνων

Οι Πύλες του Ανεξήγητου φαίνεται πως ανοίγουν εκ νέου στην περιοχή της Ηπείρου

Στην όμορφη περιοχή των γραφικών Ζαγοροχωρίων φαίνεται πως βρίσκεται τελικά το ελληνικό τρίγωνο των Βερμούδων αγαπητές φίλες και φίλοι, με το χωριό των Κάτω Πεδινών να είναι το επίκεντρο των παραφυσικών φαινομένων. Γιατί η δράση ξένων και πέρα από την κατανόηση του ανθρώπινου μυαλού δυνάμεων είναι η μόνη εξήγηση για τα μυστηριώδη γεγονότα που κατέγραψε στην χιλιοτραγουδισμένη ηπειρώτικη επαρχία η κάμερα του τοπικού μέσου Ioannina TV.

Πιο συγκεκριμένα, το ακατανόητο συμβάν εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια ενός συμβατικού για την αγροτική περιοχή ρεπορτάζ: την τιμητική επίσκεψη δηλαδή μερικών αγριόγιδων στο χωριό, τα οποία αποτελούν προστατευόμενο είδος. Oι κάτοικοι έσπευσαν να τα απαθανατίσουν με κάμερες και κινητά και το τηλεοπτικό συνεργείο ήταν εκεί για να καλύψει το σκηνικό. Ο άνεμος που χόρευε τα κριθάρια όμως δεν ήταν αρκετή ένδειξη για τα περίεργα γεγονότα που ακολούθησαν.

Το event δεν έμελλε να κρατήσει παρά λίγα δευτερόλεπτα, καθώς ένα αλλόκοτο συμβάν που περιλαμβάνει UFO, γαλακτοκομικά προϊόντα και μυστηριώδεις επισκέπτες διέκοψε απότομα την ειρηνική σκηνή. Σε μια εξέλιξη βγαλμένη από τις πιο αρχαίες ηπειρώτικες δοξασίες, μια κοπέλα με ένα γιαούρτι στο χέρι βρέθηκε να πέφτει από τον ουρανό, με τον τόπο προσγείωσης να είναι μια μεγάλη μπάλα από άχυρο. Να σημειωθεί πως η ζαγορίτικη Area 51 δεν έπαθε κάποια ζημιά από την απροσδόκητη απότομη προσγείωση, το οποίο αποδεικνύει πως μια περίεργη δύναμη βρίσκεται σε δράση στην περιοχή.

Η δε γιαουρτοφέρουσα νεαρή όχι απλά δεν τραυματίστηκε από την πτώση, αλλά υποδέχτηκε Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το video ΕΔΩ

luben.tv

Categories