Ο διασημότερος πλεϊμπόι της Ιταλίας πέθανε στα 63 του ενώ «το έκανε» με 23χρονη τουρίστρια

Ο γνωστότερος πλεϊμπόι της Ιταλίας εδώ και δεκατίες, ο Maurizio Zanfanti με το παρατσούκλι «Ρωμαίος του Ρίμινι», πέθανε σε ηλικία 63 ετών την περασμένη Τρίτη.

Ο διάσημος καζανόβας έφυγε ένδοξα, τιμώντας την φήμη του: έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που… διασκέδαζε με μια τουρίστρια από την Ανατολική Ευρώπη στο σπίτι του, και μάλιστα 23χρονη.

Ο Maurizio Zanfanti είχε κοιμηθεί με 6.000 γυναίκες από τη δεκαετία του 1970 και μετά, όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως πλεϊμπόι από την τρυφερή ηλικία των 17, πιάνοντας δουλειά σε ένα γνωστό κλαμπ του καιρού.

Κι αυτή ακριβώς ήταν η θέση του, του «κράχτη», να φλερτάρει δηλαδή γυναίκες στον δρόμο δελεάζοντάς τες να μπουν στο νυχτερινό κέντρο.

Ο ίδιος έλεγε μάλιστα πως σε ένα μέσο καλοκαίρι πλάγιαζε με περισσότερες από 200 τουρίστριες, ενώ τους κρύους μήνες ξεχειμώνιαζε στις σκανδιναβικές χώρες, δουλεύοντας για ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Λέγεται μάλιστα πως στη Σουηδία ήταν τόσο γνωστός που κάποιες από τις περιστασιακές ερωμένες του στη χώρα έστησαν κάποια στιγμή ένα κέρινο ομοίωμά του σε μια σουηδική πόλη.

Το 1986 η ιταλική εφημερίδα «L’Espresso» τον αποκάλεσε «τον πιο πετυχημένο εραστή της Ιταλίας».

Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει το 2014 στη γερμανική «BILD» πως είχε αποσυρθεί από το σπορ: «Στα 59 μου, είμαι πια πολύ μεγάλος για τέτοια». Δεν ήταν, όπως αποδείχθηκε.

tribune.gr

Categories