Μπερδεμένος vegan πελάτης του Βασιλόπουλου, δεν ξέρει αν πρέπει να καταναλώσει τη σαλάτα που περιέχει τον βάτραχο

Τέσσερις ώρες έχει συμπληρώσει να κοιτάζει τη συσκευασία με την πράσινη σαλάτα που αγόρασε για βραδινό, πελάτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ο 34χρονος vegan, έχει γεμίσει ερωτήματα και ενοχές καθώς επεξεργάζεται την κλειστή σακούλα, όσο το αμφίβιο κόβει τις βόλτες του στο εσωτερικό της και δεν σταματά να αναζητά τις απαντήσεις σε forum που καταπιάνονται με τα ζητήματα της κοινότητας.

«Ήξερα ότι η σαλάτα αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή. Υλικά κατευθείαν από τη μητέρα φύση, χωρίς κανένας οργανισμός να έχει πειραχθεί. Τι συμβαίνει όμως όταν ανάμεσα στα μαρούλια ζει ένας βάτραχος; Αν έχει βρει εκεί το σπίτι του, με το να ανοίξω τη συσκευασία δεν τον αφήνω άστεγο; Δεν διαταράσσω το φυσικό του περιβάλλον; Ουφ, δεν περίμενα τόσο μεγάλο μπλέξιμο από τον πρώτο μήνα που αποφάσισα να γίνω vegan», αναρωτιέται ο άνδρας, ενώ αναζητά συνταγές που περιλαμβάνουν τη βρώση του βατράχου χωρίς αυτός να χάσει τη ζωή του.

Πάντως, οι υπεύθυνοι του καταστήματος αποκαλύπτουν πως οι συγκεκριμένες σαλάτες στο εξής θα προσφέρονται μόνο σε πιστούς πελάτες με τον απαραίτητο αριθμό κουπονιών, ενώ υπενθυμίζουν πως κι η αλυσίδα Βασιλόπουλος ξεκίνησε από έναν απλό βάτραχο τον οποίο η κόρη του ιδιοκτήτη αποφάσισε να φιλήσει, σε μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη επιλογή στην ερωτική της ζωή.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.

tokoulouri.gr

Categories