Κάτοικοι του Δήμου Σαρωνικού οργανώνονται απέναντι στα αυξημένα κρούσματα κλοπών. Video

Πολλοί κάτοικοι από όλες τις περιοχές του Δήμου Σαρωνικού προσήλθαν στη συγκέντρωση που είχε προγραμματιστέι το απόγευμα της Κυριακής της 14/10, με σκοπό να ανταλλάξουν απόψεις, προτάσεις και ιδέες για τους τρόπους με τους οποίους θα ευαισθητοποιήσουν τους Αρμόδιους Φορείς της Πολιτείας στο οξυμένο πλέον πρόβλημα της παραβατικότητας στις περιοχές του Δήμου μας.

Έκδηλη η αγωνία τους  για την παντελή έλλειψη Αστυνόμευσης με αρκετούς, να αφηγείται ο καθένας τη δική του οδυνηρή εμπειρία και άλλους να προτείνουν διάφορους τρόπους αντίδρασης και πρόληψης.

Ο Paraktios κατέγραψε,  ενδεικτικά, κάποια  στιγμιότυπα προκειμένου να δημοσιοποιηθούν οι αγωνίες των κατοίκωνοι οι οποίοι ως πρώτη κίνηση αποφάσισαν κατ αρχήν να ανταλλάξουν τηλέφωνα επικοινωνίας και να να οριστούν  εκπρόσωποι από κάθε περιοχή που θα συντονίζουν στο εξής τις ενέργειες και τις πιέσεις προς κάθε Αρμόδια Υπηρεσία καθώς και άλλες δράσεις από τους ίδιους σε κάθε γειτονιά με στόχο την Αύξηση της Αστυνόμευσης των περιοχών που πλήττονται ακόμα και τις μεσημεριανές ώρες.

Θεωρούμε ότι ως πρώτη κίνηση, η οποία συσπείρωσε κατοίκους απέναντι στο πρόβλημα, ήταν η καλύτερη δυνατή προκειμένου αυτό να “ταξιδέψει” εκεί που πρέπει.

Categories