Στο γραφείο της Γεροβασίλη θα βρεθούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ομόνοιας, θα τους κάνει «μάκια» να περάσει

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις μετά την δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε σε ώρα αιχμής στην καρδιά της Αθήνας και σε ένα γεμάτο από περαστικούς και αυτοκίνητα κέντρο, στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, περίπου 10 λεπτά πριν τις 9 το βράδυ το Δευτέρας.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να παραδοθούν στις φλόγες 5 σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, 3 υπηρεσιακά οχήματα του Αστυνομικού Τμήματος και ένα βανάκι μεταγωγών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, ενώ μαύρισμα υπέστη από βόμβα μολότοφ και η σκοπιά του Αστυνομικού Τμήματος. Οι φωτογραφίες με τα σοκαριστικά τραύματα των ανδρών του τμήματος προκαλούν ανατριχίλα, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως χρειάστηκαν τουλάχιστον 2 πακέτα τραυμαπλάστ για την αντιμετώπιση των πληγών, ενώ χρειάστηκαν 22 δευτερόλεπτα για να καθαριστούν τα αίματα από το δάπεδο.

Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί, αναμένεται να επισκεφτούν μέσα στην ημέρα το γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη, με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να προσφέρεται να τους κάνει «μάκια» για να περάσουν οι πόνοι, με την αυτοθυσία της να συγκινεί και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με την κ. Γεροβασίλη, η οποία αν και συγκλονισμένη, εξέφρασε την ελπίδα πως μέχρι να παντρευτούν οι άνδρες της αστυνομίας, θα έχουν γιάνει.

tokoulouri.gr

Categories