Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ:ΠΑΟ Καλυβίων-Παθιακάκης 0-2

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-5η Αγων.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, αλλά χαρακτηρίστηκε από λίγες καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες αφού το άγχος και τα λάθη των παικτών δεν προσέφεραν καλύτερο θέαμα.

Στο πρώτο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του κέντρου, αλλά είχαν μόνο μία καλή στιγμή στο 23΄. Τα Καλύβια έπαιξαν στην κόντρα και σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να σκοράρουν αλλά δεν ολοκλήρωσαν σωστά τις φάσες.

Στο 33΄είχαν μεγάλη ευκαιρία αλλά και πάλι χωρίς καθαρό μυαλό, η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 45΄χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Χριστόπουλο Σ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα και στην επίθεση έπαιζαν με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι πήραν το κέντρο αλλά είχαν μονόπλευρη και άκαρπη ανάπτυξη από αριστερά. Στο 50΄είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, αλλά καθυστέρησαν και πάλι στο τελείωμα της φάσης.

Στο 53΄έγινε το 0-1 μετά από άψογη εκτέλεση φάουλ του Λαζαρίδη στον άξονα και του γηπέδου και μισό μέτρο έξω από την περιοχή. Στο φάουλ υπέπεσε ο Χριστόπουλος.

 

Η ατολμία και η αφλογιστία της επίθεσης των Καλυβίων συνεχίστηκε και σε μία-δύο ακόμη περιπτώσεις ενώ στο 90΄ο Παθιακάκης διπλασίασε τα τέρματα με πλασέ του Mangalagiou.

Στη φάση του δεύτερου γκολ η άμυνα των Καλυβίων δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα από την περιοχή, γιατί οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν οπισθοχωρήσει, την γέμισαν γρήγορα με παίκτες, πίεσαν και απέκτησαν το αβαντάζ για να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και να σκοράρουν.

Διαιτητές: Πανούτσος, Γουρνιάς, Γκούβας.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Αφουξενίδης, Καραγιάννης(72΄Σιδέρης), Κουφαλιάς, Χριστόπουλος Ε., Διακρούσης, Μαυροθαλασσίτης(59΄Kociu), Λάπας, Κοτζάι, Χριστόπουλος Σ., Μήτρος(75΄Ντρέτσα), Αναστόπουλος.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Ανεζύρης, Γκάτσος(50΄Τσαίνης), Λαζαρίδης, Αγγελίνας, Καψιόχας, Κωστένογλου(59΄Ντάσης), Κατσιγιάννης(85΄Κατσιγιάννης), Ξενάκης, Γεωργαντώνης, Μπασόλη(73΄Mangalagiu).

Πηγή : sportcity.gr

Categories