Ρητές εντολές να μην πάει ποτέ στα χιόνια έχει λάβει ο σκύλος της Αστυνομίας «Adolf»(Tο άρθρο είναι σατιρικό)

Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής φαίνεται πως είναι στις τάξεις της ελληνικής Αστυνομίας ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος «Adolf», ο οποίος μάλιστα έλαβε μέρος και στον αγώνα δρόμου «Santorini Experience».

Ο τετράποδος φίλος, φαίνεται πως έχει πολλές δεξιότητες και οι συνοδοί του δεν έχουν παρά μόνο τα καλύτερα να πουν για αυτόν, αφού τρέχει, πηδάει, εντοπίζει ναρκωτικά, παριστάνει τον νεκρό, απασφαλίζει βόμβες και για κάποιο περίεργο λόγο, γαυγίζει με αγριάδα όταν βλέπει μετανάστες.

Παρ’ όλα αυτά, οι Γερμανοί εκπαιδευτές του αστυνομικού σκύλου, έχουν δώσει μία ρητή εντολή στους ομολόγους τους από τη χώρα μας, την οποία οι Έλληνες ένστολοι σέβονται, αν και δυσκολεύονται να κατανοήσουν. Συγκεκριμένα, έχουν τονίσει επανειλημμένα πως ο «Adolf» δεν πρέπει με τίποτα να συνοδεύσει αποστολή που θα λάβει χώρα στα χιόνια, δίχως να εξηγήσουν κάτι παραπάνω.

«Δεν καταλαβαίνουμε γιατί, η αλήθεια είναι ότι όταν μας τον έστειλαν παραδέχθηκαν πως ο καλός καιρός της Ελλάδας είναι ένας βασικός λόγος που προτιμήθηκε η χώρα μας. Μόλις συζητάμε για χιόνια, αμέσως χλωμιάζουν και μας λένε να μείνει μακριά ο ‘Adolf’. Κατά τα άλλα, αισθάνεται χαρούμενος εδώ, έχει πολλούς φίλους και στο σώμα και εκτός αυτού, θα λέγαμε ότι έχει κάνει κατοχή στις καρδιές τους», σχολίασε τέλος υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας.

tokoulouri.gr

Categories