24 χρόνια λειτουργίας στον Δήμο Σαρωνικού συμπληρώνει φέτος το “Παιδικό Πανεπιστήμιο”

24 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ !

1994-2018 το Παιδικό Πανεπιστήμιο συμπληρώνει φέτος 24 χρόνια λειτουργίας στον Δήμο Σαρωνικού.

Αποτελεί πρότυπη μονάδα αγωγής και εκπαίδευσης στην προσχολική ηλικία, με καινοτόμα προγράμματα για οικογένειες που επενδύουν στην βάση της εκπαίδευσης και αγωγής των παιδιών τους!

Με μια εξαιρετική μόνιμη ομάδα εκπαιδευτικών και επιστημονικών συνεργατών, που προσφέρουν σωστή αγωγή, διαδραστική μάθηση, ανάδειξη των χαρισμάτων κάθε παιδιού, αλλά κυρίως αγάπη, φροντίδα και χαρά!

Τα δίδακτρα είναι προσιτά για όλες τις οικογένειες, αν και περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο και πληρέστερο πακέτο υπηρεσιών.

Το Παιδικό Πανεπιστήμιο υποδέχεται παιδιά από όλες τις περιοχές, από την Ανάβυσσο, Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Καλύβια, Κερατέα, Αγία Μαρίνα, Κορωπί, Κίτσι, Βάρκιζα και Βάρη. Διαθέτει αίθουσες δραστηριοτήτων, αίθουσα ξένων γλωσσών, γυμναστήριο, αίθουσα μουσικής και χορού, αίθουσα εικαστικών, 5 στρέμματα κήπους, πισίνα, 3 παιδικές χαρές για κάθε ηλικία παιδιών, αίθουσα εκδηλώσεων και χώρους υποδοχής γονέων.

 • Φέτος λειτουργούν τμήματα:
   Μεταβρεφικά
   Παιδικού σταθμού
   Προνηπίων (Υπουργείου Παιδείας)
   Νηπιαγωγείου (Υπουργείου Παιδείας)
   Τμήμα ΕΣΠΑ (και για προνήπια)
   Απογευματινές δραστηριότητες για γονείς και παιδιά

Το Παιδικό Πανεπιστήμιο αποτελεί και πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Σαρωνικού, καθώς διοργανώνει πολλές ανοικτές πολιτιστικές εκδηλώσεις, παραστάσεις, ομιλίες, εκθέσεις, ημερίδες, ψυχαγωγικές βραδιές, για γονείς και παιδιά. Το Παιδικό Πανεπιστήμιο βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο Σουνίου στο φανάρι της Γαλάζιας Ακτής και οδός Απειράνθου 5.

Τηλέφωνο 22910 26240.

Categories