Επίθεση Πατούλη κατά του δημάρχου Μαρκοπούλου

Σφοδρή επίθεση εναντίον του δημάρχου Μαρκοπούλου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, Γ. Πατούλης και σε δήλωση του, αναφέρει:

«Εδώ και μήνες ο απερχόμενος Δήμαρχος Μαρκόπουλου και κατά δήλωση του υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Σγουρού , κ. Σ. Μεθενίτης, επιμένει να μου επιτίθεται προσωπικά με διάφορους αήθεις χαρακτηρισμούς, χωρίς όμως οι αναφορές του να έχουν συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο.

Δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί του σε προσωπικό επίπεδο, γιατί σέβομαι αφενός τους πολίτες του Δήμου Μαρκόπουλου. Αφετέρου το γεγονός ότι είναι συνάδελφος Δήμαρχος.

Πολιτικά όμως είναι έκθετος. Γιατί χωρίς να ρωτήσει τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν, επέλεξε να συμμετάσχει σε ένα ψηφοδέλτιο που υποστηρίζεται από διαφορετικό κομματικό σχηματισμό από αυτόν που υποτίθεται ότι ανήκει ο ίδιος.

Αν ο κ. Μεθενίτης πιστεύει ότι θα εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος κάνοντας το «λαγό» των αντιπάλων μου, θα διαψευστεί. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς.

Δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με τον κ. Μεθενίτη προσωπικά. Στην εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής δεν έχουν θέση οι προσωπικές συγκρούσεις και κοκορομαχίες, αλλά οι προγραμματικές αντιπαραθέσεις.

Οι πολίτες θα επιλέξουν αυτούς που μπορούν να δώσουν λύσεις. Κι όχι τους υβριστές».

aftodioikisi.gr

Categories