Ενημέρωση:Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Προοδευτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ.Μαρίνας

Την Κυριακή 14 / 10 / 2018 στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κρωπίας στην Αγία Μαρίνα , πραγματοποιήθηκε η εγκλογο – απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Με την έναρξη της Εκλογο-απολογιστικής Συνέλευσης , εκλέχθηκε ο πρόεδρος και ο γραμματέας αυτής, καθώς και η εφορευτική επιτροπή, που στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε την εκλογή των μελών του νέου Δ.Σ. και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου.

Κατόπιν από τον πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ. αναπτύχθηκε ο απολογισμός των πεπραγμένων και ο οικονομικός απολογισμός της χρονικής περιόδου 2016 – 2018, τα οποία και έτυχαν κατόπιν ψηφοφορίας , της ομόφωνης αποδοχής και έγκρισης του σώματος της Γενικής Συνέλευσης.

Ακόμα έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της κωμόπολη μας , έγιναν τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τα μέλη του σώματος που έτυχαν απαντήσεων και διευκρινήσεων από το απερχόμενο Δ.Σ. και από την Δημοτική Αρχή του Δήμου μας, που εκπροσωπήθηκε σε ανώτατο βαθμό από τον κ. Δήμαρχο, αντιδημάρχους, την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, εκπρόσωπο της ελάσσονος αντιπολίτευσης και δημοτικούς συμβούλους.
Κατόπιν στο ίδιο χώρο η εφορευτική επιτροπή διενήργησε τις εκλογικές διαδικασίες που ανέδειξαν το νέο Δ.Σ. και την νέα Ε.Ε. του συλλόγου.

Σήμερα στην Αγία Μαρίνα , 28 / 10 /2018 , στο γραφείο του συλλόγου, στο κόμβο της Λεωφ. Αγίας Μαρίνας – Κορωπίου και Λεωφ Αθηνών – Σουνίου, τα νεοεκλεγέντα μέλη για το Δ.Σ. προχώρησαν στη συγκρότηση του σε σώμα.

Κατόπιν ψηφοφορίας αναδείχθηκαν ομόφωνα:

Πρόεδρος: Κων/νος Κουντούρης.
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Σταύρου.
Γραμματέας: Μαρίνα Πλατή – Καλτσή.
Ταμίας: Γεώργιος Παπανικολάου.
Μέλη: Χρήστος Θεοχαρόπουλος.
Νικόλαος Τριβυζάς .
Ευθύμιος Σκυφτός.
Γεωργία Καστριννάκη.
Αργύρης Κερατιώτης.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που με την παρουσία τους στις ανωτέρω διαδικασίες αλλά και γενικότερα στις δράσεις και εκδηλώσεις του, τον ανέδειξαν σε μία δυναμική συλλογικότητα που σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια και την Κεντρική Κυβέρνηση, εργάζεται για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της κωμόπολης μας , αλλά και την αναβάθμιση των πολιτιστικών και κοινωνικών δρώμενων αυτής .

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ   ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ – ΚΟΡΩΠΙΟΥ & ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΣΟΥΝΙΟΥ

ΤΗΛ.: 6983475960 ,    E-MAIL: sylagmarinas@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories