Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ:Πρωτέας Π.Φώκαιας – Αμφιάραος Καλάμου 1-1

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-6η Αγων.

Οι ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι επιφυλακτικά προσέχοντας περισσότερο τις άμυνες γεγονός που επηρέασε το θέαμα αφού έκαναν πολλά λάθη στο κέντρο και είχαν δυσκολίες να αναπτυχθούν επιθετικά.

Παρ΄όλα αυτά, η πρώτη φάση που έφερε σοβαρές αντιρρήσεις στην απόφαση των διαιτητών έγινε στο 12΄όταν σε σέντρα του Παπαγεωργίου από αριστερά, ο Ράικος πλάσαρε από κοντά αλλά ο βοηθός Λιόλιος υπέδειξε ότι η μπάλα πριν σεντράρει ο Παπαγεωργίου, είχε περάσει τη βασική γραμμή και το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 20΄ο Haddad έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο εξαιρετικός σήμερα Νικολάου έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Και σαν να μην έφταναν αυτά, σε μια φάση (μισή για την ακρίβεια), οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37΄με κεφαλιά του Μαγγίνα. Στο γκολ φταίει η άμυνα του Πρωτέα γιατί ολιγώρησε αφήνοντας τον σκόρερ ακάλυπτο.

Στην επανάληψη ο Πρωτέας είχε τον έλεγχο αλλά την πρώτη καλή ευκαιρία είχαν οι φιλοξενούμενοι σε εκτέλεση φάουλ, ο Παπουτσής απόκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 65΄ο Αμφιάραος έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Παπαγεωργίου με απ΄ευθείας κόκκινη και στο 77΄ο Μακροδημήτρης έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 83΄αναστάτωση στην άμυνα του Αμφιάραου. Η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι και ένας αμυντικός διώχνει με ανάποδο ψαλίδι. Τελικά στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94΄ο Haddad με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, στέλνει τη μπάλα το αριστερό «γάμμα» και ισοφαρίζει.

Διαιτητές: Κουτρουμάνος, Μπάλαγκα, Λιόλιος.

MVP ο Νικολάου. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, χωρίς να κάνει τη μεγάλη απόκρουση ήταν κέρβερος μέσα στην περιοχή του. Με τις επεμβάσεις του «καθάριζε» τις φάσεις πριν ακόμη γίνουν απειλή για την εστία του και ήταν εντυπωσιακός στις εξόδους του.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπουτσής, Διακορώνας (35΄ λ.τ Ντούνης), Νίνα, Τσιάτσιος, Γεωργίου (58΄ Θάνος), Xyka, Τσίπης, Ηαδδαδ, Ράικος (73΄ Μακροδημήτρης), Τσιριγώτης, Παπαγεωργίου

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ: Νικολάου Ι., Αντωνίου Φ., Αμπάτη(79΄ Αντωνίου Ν.), Tabaku, Μαγγίνας (91΄ Νικολάου Γ.), Νικολάου Π., Στεφανουδάκης (70΄ Πέππας), Μαργιέτας, Δαμπάνης, Παπαγεωργίου, Λυμπούσης

Πηγή : sportcity.gr

Categories