Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ:Σαρωνικός – Κρυονέρι 0-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-6η Αγων.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου οι ομάδες ρίσκαραν για το γκολ και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά οι τερματοφύλακες ήταν οι πρωταγωνιστές και κράτησαν τις εστίες τους ανέπαφες.

Πιο συγκεκριμένα, στο 3΄πλάσαρε σε τετ α τετ ο Σαχίνης αλλά ο Χατζάρας ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 6΄πανομοιότυπη φάση με πρωταγωνιστές τον Έλενα και τον Pogotari.

Στο 15΄ο Χατζάρας σωτήρια συγκράτησε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή και στο 35΄ο Κεφαλάς έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, μπήκε από αριστερά και πλάσαρε και ο Χατζάρας απόκρουσε προσωρινά. Η μπάλα ήρθε ξανά στην περιοχή, έγινε σουτ από κοντά αλλά τράνταξε το κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Στην επανάληψη η ποιότητα του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα. Νευρικότητα, λάθη και άστοχα σουτ χαρακτήριζαν τις ενέργειες και των 20 ποδοσφαιριστών.

Στο 79΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γκόντζιος που είχε περάσει αλλαγή στο 70΄αλλά οι γηπεδούχοι δεν το εκμεταλλεύτηκαν παρά μόνο στο 89΄όταν μετά από φάση διαρκείας, το τελικό σουτ του Παπακωνσταντίνου ήταν άστοχο.

Διαιτητές: Μπερέτας, Τσαλίκογλου, Γουργιώτης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Χατζάρας, Μπουκουβάλας, Ρέδι, Ζουμπουρλής, Κετέογλου(67΄Ναυπλιώτης), Χριστόπουλος, Giuzi(69΄Ρόθος), Μαραγκός(81΄Λυσσέας), Μπουγατσιάς, Παπακωνσταντίνου, Έλενας.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Pogotari, Βαμβάτσικος, Κολώτας, Τουμπανάκης, Κανταρέλης, Κεφάλας(90΄Τουμάσης), Κοντόσταυλος(61΄Σπυρίδης), Βολιώτης, Καραγιαννίδης(90΄Ζερμπίνης), Σιατραβάνης, Σαχίνης(70΄Γκόνζιος).

Πηγή: sportcity.gr

 

Categories