Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ:Καλύβια – Αχιλλέας Κ.Αχαρνών 2-1

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-7η Αγων.

Νίκη, που λογικά θα αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Γιάννη Τζιβίλογλου σήμερα ήταν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο. Έβγαιναν πρώτοι στη μπάλα, είχαν καθαρό μυαλό και μεγάλο πάθος και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Αχιλλέας αιφνιδιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο όχι μόνο επειδή δέχθηκε γρήγορα (3΄)  γκολ από απ΄ευθείας κτύπημα κόρνερ του Ντούνη,  αλλά κυρίως από το πάθος και την αντίσταση που προέβαλαν οι γηπεδούχοι σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου.

Στο 18΄για τον Αχιλλέα και στο 19΄για τα Καλύβια έγιναν δύο καλές φάσεις που δεν αξιοποιήθηκαν και στο 30΄ήρθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων μετά από εντυπωσιακή κάθοδο από αριστερά του Αναστόπουλου και σέντρα πάρε βάλε στον Κοτσίου.(φωτο.)

Στην επανάληψη άλλαξαν οι ρόλοι και οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του κέντρου και οι γηπεδούχοι στόχευαν στο να διαφυλάξουν το σκορ αλλά δεν ξεχνούσαν τις επιθέσεις που εκδηλωνόντουσαν με αιφνιδιασμούς.

Στο 76΄είχαν μεγάλη ευκαιρία για να διευρύνουν το σκορ αλλά ο Δογάνι πλάσαρε άουτ και στο 82΄οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με κεφαλιά του Μπούλια που βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν και στο 88΄είχαν δοκάρι σε φάουλ που εκτέλεσε ο Μπούσκος.(φωτο.)

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, εκτός από μερικά νεύρα μεταξύ των παικτών που σφραγίστηκαν με την αποβολή του Κοντζάι.

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Τσαλίκογλου, Γκούβας.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Αφουξενίδης, Καραγιάννης, Σιδέρης (70΄ λ.τ Κουφαλιάς), Χριστόπουλος Φ., Κοτζάι, Κωτσίου (75΄ Δογάνι), Μαυροθαλασσίτης, Ντούνης, Αναστόπουλος, Λάππας (88΄ Σταμάτης), Μήτρος (80΄ Χριστόπουλος Σ.)

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ ( Τσιμιλιώτης) Νικολίτσας, Θανόπουλος, Γαλινάκης, Μπούσκος, Καρακάσης, Φουκαράς, Τουλούπης (80΄ Μπούλιας), Σταματόπουλος (87΄ Αβραμόπουλος), Φούντας (63΄ Λάνης), Πιτσούνης, Μπίζας

Πηγή: sportcity.gr

Categories