Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ:Λαυρεωτική – Πρωτέας 1-1

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-7η Αγων.

Η Λαυρεωτική ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι με τον Χαρίτο και Χρήστου επιθετικές αιχμές δημιούργησαν τις πρώτες μικρο-ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Παναγούλη.

Στο 12΄τραυματίστηκε ο Τσιάτσιος από τον Πρωτέα και αποχώρησε και στο 14΄οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κοντινό πλασέ του Χαρίτου όταν δέχθηκε ωραία σέντρα του Χάσκα από αριστερά.(φωτο.)

Αν και τον έλεγχο του παιχνιδιού έδειχναν να τον έχουν οι γηπεδούχοι, ο Πρωτέας έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 17΄για να ισοφαρίσει και προσπάθησαν στη συνέχεια να εκμεταλλευτούν τον αέρα και το καλό πόδι του Τσιριγώτη σε όλα τα στημένα.

Σε ένα τέτοιο φάουλ στο 45΄ισοφάρισαν με απ΄ευθείας κτύπημα του Τσιριγώτη, αλλά σωστά ο διαιτητής το ακύρωσε γιατί είχε υποδείξει έμμεσο!

Στην επανάληψη ο Πρωτέας πήρε τον έλεγχο του κέντρου και υποχρέωσε τους γηπεδούχους σε αμυντικό ρόλο με τους Χαρίτο και Χρήστου απομονωμένους και ακίνδυνους.

Στο 61΄οι γηπεδούχοι με διπλή απόκρουση του Μιχαηλίδη και Κοκκώνη απέφυγαν την ισοφάριση αλλά στο 65΄υπέπεσαν σε πέναλτι το οποίο κτύπησε ο Τσιριγώτης και ισοφάρισε.(φωτο.)

Στο 80΄και για ένα πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» επιθετικά και δημιούργησαν δύσκολες καταστάσεις μπροστά στο τέρμα του Πρωτέα που τις ξεπέρασε αλώβητος, χάρη στις έγκαιρες επεμβάσεις του Παναγούλη.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο άνοιξε το παιχνίδι και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Στο 92΄μια κεφαλιά του Τσίπη έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 94΄ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

Διαιτητές: Οικονόμου, Δελατόλας, Πολίτης

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Κοκκώνης, Μαλατάνος, Βουκελάτος(38΄λ.τ.Μιχαηλίδης), Στουραίτης(52΄Karameta), Παντελιάς, Κωνσταντινίδης, Χρήστου, Papajani, Χαρίτος, Δρούγκας(67΄Γκόντζος), Haska(60΄Δερμανούτσος).

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παναγούλης, Πολυμενάκος, Παπαγεωργίου, Τσιάτσιος(12΄λ.τ Θάνος), Γεωργίου, Xyka, Καλαθάς(65΄Duni), Haddad, Nina(50΄Ράικος), Τσιριγώτης, Μακροδημήτρης(50΄Τσίπης).

Πηγή: sportcity.gr

Categories