Δ.Τ-Έναρξη δωρεάν Εμβολιασμών και Μέτρησης Αρτηριακής Πιέσεως & Σακχάρου από το Κοινωνικό Φαρμακείο Δ.Μαρκοπούλου

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όπως ήδη γνωρίζετε, πρώτη προτεραιότητα του Δήμου Μαρκοπούλου και της παρούσας Διοίκησης, αποτελεί η εφαρμογή Κοινωνικής Πολιτικής, ώστε κανένας Συμπολίτης μας που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, να μην στερείται κάλυψης των βασικών βιοτικών του αναγκών, όπως η σίτιση και η φαρμακευτική περίθαλψη!

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου, ανακοινώνει την έναρξη νέων δράσεων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας, που συμπληρώνει με επιτυχία τον έναν χρόνο λειτουργίας του !!

Συγκεκριμένα σας ανακοινώνουμε την έναρξη δωρεάν εμβολιασμών- ενέσιμων ενδομυϊκών αγωγών στους συμπολίτες μας [εφόσον προσκομίσουν συνταγή ιατρού (όπου κρίνεται), τη φαρμακευτική ουσία και το απαραίτητο υλικό] καθώς επίσης και τον δωρεάν έλεγχο αρτηριακής πιέσεως και σακχάρου.

Οι συγκεκριμένες δράσεις, θα γίνουν στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας (Χ. Μεθενίτη 7, Μαρκόπουλο) και θα πραγματοποιούνται από επαγγελματία Νοσηλεύτρια, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Φαρμακοποιό της Δομής, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 9:00 π.μ.- 12:00 μ..

Για την ένταξη και την εξυπηρέτησή σας, από το συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ. 22990-20176 και 20149, ώστε το προσωπικό του Κοινωνικού Φαρμακείου, να σας ενημερώσει εκτενώς για τη διαδικασία.

Με εκτίμηση,

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΖΩΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.

Categories