Μακελειό με πυροβολισμούς σε φοιτητικό πάρτι στην Καλιφόρνια – Τουλάχιστον 12 νεκροί (εικόνες – video)

Νέα ένοπλη επίθεση στις ΗΠΑ
Ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο όπου διεξαγόταν πάρτι φοιτητών και άνοιξε πυρ
Νεκρός ο δράστης
Τουλάχιστον 200 άνθρωποι βρίσκονταν στον χώρο του μπαρ την ώρα της επίθεσης
Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για εικόνες πανικού
Ο ύποπτος για το επεισόδιο αυτό μπορεί να χρησιμοποίησε καπνογόνα και ένα όπλο στην επίθεσή του
Τρόμος επικράτησε στην Καλιφόρνια όταν ένοπλος εισέβαλε σε εστιατόριο όπου διεξαγόταν πάρτι φοιτητών και άνοιξε πυρ, με τις πληροφορίες από τα διεθνή Μέσα να κάνουν λόγο για τουλάχιστον δώδεκα νεκρούς.

Προειδοποίηση από την αστυνομία: Μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι ο δράστης της επίθεσης είναι νεκρός εντός του μπαρ και προειδοποίησαν ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί.

«Οι πυροσβέστες και οι πρώτοι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο όπου αναφέρθηκε ένοπλη επίθεση με πολλούς τραυματίες», σύμφωνα με tweet της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times που επικαλείται πληροφορίες αστυνομικών πηγών, έπεσαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί, ενώ αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ένας άνδρας εισέβαλε στο μπαρ στις 23.30 όταν ο χώρος ήταν γεμάτος από νέους που συμμετείχαν στην φοιτητική βραδιά και άνοιξε πυρ με ένα μαύρο περίστροφο, πριν πυροδοτήσει καπνογόνα που ξεκίνησαν μία πυρκαγιά, για να συνεχίσει έπειτα να πυροβολεί.

Τουλάχιστον 200 άνθρωποι βρίσκονταν στον χώρο του μπαρ την ώρα της επίθεσης.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά μέσα δείχνουν να απομακρύνονται με φορεία από το νυχτερινό κέντρο άνθρωποι που φέρουν τραύματα όπως φαίνεται από σφαίρες.

Το μπαρ αυτό φιλοξενούσε μουσική βραδιά ενός κολεγίου με μουσική κάντρι, σύμφωνα με τον ιστότοπό του. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για εικόνες πανικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο ύποπτος για το επεισόδιο αυτό μπορεί να χρησιμοποίησε καπνογόνα και ένα όπλο στην επίθεσή του.

altsantiri.gr

Categories