Ο Πολάκης “εκλεψε” την παρασταση στην Συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού – Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Φιλίππου. (video+φωτο)

Ο Αν.Υπουργός Παύλος Πολάκης το λαμπερό πρόσωπο της Συνεστίασης – Ο Πέτρος Φιλίππου κρατάει κλειστά ακόμα τα χαρτιά του – Ο Νάσος Αθανασίου.. τραγουδάει.

Μία διαφορετική συνεστίαση από τις άλλες,με μεγάλη επιτυχία, διοργάνωσε χθες βράδυ η ΟΜ του Συριζα Σαρωνικού στην ταβέρνα “Ο ΜΥΘΟΣ” στην Ανάβυσσο που εκτός από τις καθιερωμένες πολιτικές προσφωνήσεις είχε πολύ χορό και τραγούδι.

Αναμφισβήτητα, ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης -προσκεκλημένος στην εκδήλωση – ήταν αυτός που συγκέντρωσε την προσοχή όλων καθώς πρώτη φορά τον είδαμε να το “ρίχνει έξω” τραγουδώντας (17:54 min) και χορεύοντας (21:00 min) ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Βουλευτής Νάσος Αθανασίου δεν έμεινε ούτε αυτός πίσω και συμμετείχε τραγουδώντας (13:30 min)στο μουσικό σχήμα αποτελούμενο από δύο μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος (η γυναίκα) από την ΟΜ Κορωπίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ότι αφορά την έντονη φημολογία περί καθόδου του στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού και σε ερώτηση κάποιων-μετά την προσφώνηση του-  αν είχε να ανακοινώσει κάτι, απάντησε χαμογελώντας ότι δεν έχει κάτι να δηλωσει.(6:50 min)

Στην συνεστίαση εκτός των προαναφερθέντων, παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Περιφέρειας Γιάννης Δέδες,  μέλη από την Κεντρική Επιτροπή του Συριζα καθώς Συντονιστές και εκπρόσωποι κομματικών οργανώσεων.

Ολιγόλεπτες πολιτικές ομιλίες στην αρχή της εκδήλωσης, με την σειρά που μίλησαν, από τους: Πέτρο Φιλίππου, Παύλο Πολάκη, Γιάννη Δέδε και Νάσο Αθανασίου.

Δείτε το video με αποσπάσματα από την Συνεστίαση.

Δείτε φωτο ΕΔΩ

Categories