Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ Ανδρών:N.O Σαρωνίδας-Α.Ο Άρτεμις 77-47

Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ Ανδρών
Δ΄Κατ.-2ος Όμ.-6η Αγων.

Συνέχεια στις επιτυχίες για τον Ν.Ο. Σαρωνίδας που πέρασε άνετα το εμπόδιο του Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ (ΛΟΥΤΣΑ). Οι Σαρωνιδιώτες έχοντας και πάλι σε καλή βραδιά τους Μηλιώνη (15 πόντους ) –Αμπλιανίτη (16 πόντους) δεν αντιμετώπισαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού αντίσταση από την ομάδα του coach Γιωτάκη. Παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν διάφορα σχήματα και επιλογές δίνοντας συμμετοχή σε όλους τους παίκτες της ομάδας.

Από τους φιλοξενούμενους πάλευε μόνος του ο συνήθης ύποπτος Τσερπές που τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους.

Επόμενος αγώνας για τον ΝΟΣ την Παρασκευή 16/12 στις 21:00 το ντέρμπυ με τον ΓΣ Κερατέας, στο κλειστό της Κερατέας , που εκτός της επιστροφής των Λαιμοδέτη και Αμπλιανίτη αυτή τη φορά ως αντίπαλους της ομάδας που υπηρέτησαν για πολλά χρόνια, αποτελεί ένα κομβικό για τη συνέχεια παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Ν.Ο. ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ: (Γεωργαντάς) Τσόλας 8(1), Λαιμοδέτης 8(2), Κρέστας 2, Φρατζέσκος 9(3), Αππίκος Ν. 2, Λαζαρίδης, Μπμπέρ 2, Αποικος Α. 5, Μηλιώνης 15(2), Αμπλιανίτης 16, Δράκος 7(1), Αρβανίτης 3.

Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ: (Γιωτάκης) Κοκολάκης 4, Λαμπρόπουλος 3(1), Κοκολάκης Α., Τσικνάκος 6, Σαμαρτζής, Ιωάννου, Γαρίνης 5, Τούντας 4, Κοτρότσιος, Τσερπές 16(3), Κρητικός, Τσιμπάκης 9, Μαγκουσάκης, Βολίκας.

Πηγή: sportcity.gr

Categories