Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ:Σαρωνικός-Κορωπί 0-1

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-9η Αγων.

Το τελικό σκορ επιβεβαίωσε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, αφού και οι δύο ομάδες έχουν βλέψεις για άνοδο στην α΄ κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο το Κορωπί στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο. Πήρε τον έλεγχο του κέντρου με παίκτες που πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα αλλά και ο Σαρωνικός πρόσεχε την άμυνα του.

Η πιο χαρακτηριστική στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν ένα φάουλ με πρωταγωνιστές τους Πάντου και Παντελή αλλά απόκρουσε εντυπωσιακά ο Χατζάρας.

Στην επανάληψη ο Σαρωνικός ανέβασε τις γραμμές και εμπόδιζε το δημιουργικό κομμάτι του Κορωπίου, αλλά το Κορωπί με παίκτες σαν τον Πάντου και Μουσαράι βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και έχοντας μεγαλύτερο χώρο στο κέντρο έγινε πιο απειλητικό.

Στο 61΄έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μουσαράι αλλά ο ίδιος παίκτης πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 66΄μετά από εξαιρετικό άνοιγμα στον κενό χώρο του Πάντου.

Ο Σαρωνικός στο 70΄είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το δυνατό σουτ του Παπακωνσταντίνου από εκτέλεση φάουλ στο ημικύκλιο , απόκρουσε εντυπωσιακά  ο Κονόμι.(φωτο.)

Το πρόβλημα στην ανάπτυξη και την τελική προσπάθεια συνεχίστηκε για τον Σαρωνικό ενώ το Κορωπί έφτασε ακόμη μία φορά σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει στο 75΄.

Στο 90΄αποβλήθηκε ο Οικονομίδης με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Αρφάνης, Σπίθας, Βαβουράκη.
Αρχηγοί: Ξένος(Κορωπί), Ζουμπουρλής(Σαρωνικός)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Χατζάρας, Ρέδι, Πατσαούρας, Ζουμπουρλής, Κετέογλου(74΄Ναυπλιώτης), Χριστόπουλος, Δημητριάδης(Ρόθος), Gjuzi(46΄Μπουκουβάλας), Μπουγατσιάς, Μαραγκός, Έλενας(55΄Παπακωνσταντίνου).

ΚΟΡΩΠΙ: Κονόμι, Φετολάρι, Φώτος, Πάντου, Ξένος(60΄Αθανασίου), Μπανάι, Παντελής(90΄Σουλούπη), Μερκούρης, Musarai(70΄Οικονομίδης), Vila, Μάργαρης.

Πηγή: sportcity.gr

Categories