Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ:Κερατέα-Σαρωνίδα 59-46

Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ
Δ΄Κατ.-2ος Όμ.-7η Αγων.

Την πρώτη του νίκη για το φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Γ.Σ. Κερατέας. Το μαχητικό σύνολο του coach Παλαιοχωρίτη σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Ν.Ο. Σαρωνίδας επικρατώντας στο κλειστό της Κερατέας με 59-46.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη τη διάρκεια του με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Όμως ένα μπλακ άουτ της Σαρωνίδας, που σημείωσε στην τελευταία περίοδο μόλις 3 πόντους, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

 

Για τον Γ.Σ. Κερατέας που έχει στο ρόστερ του και τον Θ.Τσίκλο που αγωνίζεται στον Κεραυνό με μεγάλη επιτυχία, πολύ καλός ο Αδάμης με τον Κατσίκη ενώ από τον ΝΟΣ διασώθηκε ο Μηλιώνης.

Στο 8:47 της β΄περιόδου, άναψαν τα αίματα και κάποιοι παίκτες ήρθαν στα χέρια αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων το περιστατικό έληξε χωρίς συνέχεια. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι δύο διαιτητές δεν το «αντιλήφθηκαν»,  άφησαν το περιστικό να εξελιχθεί και δεν τιμώρησαν κανένα!

Στα συν της βραδιάς η παρουσία αρκετών φιλάθλων στις εξέδρες του κλειστού της Κερατέας. Την επόμενη αγωνιστική η Σαρωνίδα φιλοξενεί τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης ενώ η Κερατέα δοκιμάζεται στην έδρα του πρωτοπόρου Γ.Σ. Παλλήνης.

Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Παλαιοχωρίτης):Λαμανδρέας 4, Αδάμης 23(2), Κατσίκης 14(3), Δρούγκας 4, Μανδρατσής 7(1), Στεργίου 2, Τσίκλος 2, Ρηγόπουλος 2, Δάμτσας 1.

Ν.Ο.ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ (Γεωργαντάς): Τσόλας 5(1), Μπόμπερ 2, Λαιμοδέτης 8(1), Κρέστας, Φραντζεέσκος, Χουρμουσιάδης, Αποίκος Α 3, Αππίκος Ν 4, Αρβανίτης 2, Αμπλιανιίτης 10, Δράκος, Μηλιώνης 12(1)

Πηγή: sportcity.gr

Categories