“Σφραγίζει” μία ακόμη ατυπη μικρη χωματερη κλαδεματων και ογκωδών στην οδό Κύπρου

Μετά το επιτυχημένο μέτρο αποκλεισμού της μεγάλης άτυπης Χωματερής στην οδό Κύπρου στο Λαγονήσι που έγινε την καλοκαιρινή περίοδο, ακόμα μία παρόμοια μικρότερης δυναμικότητας σφραγίζει αυτή τη στιγμή στη συμβολή των οδών Κύπρου-Ολύμπου-Π Μιχάλη και μάλιστα με μονιμότερο τρόπο (συρματόπλεγμα).

Είναι γεγονός πως αυτού του είδους το μέτρο που εφαρμόστηκε από τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Μπούτση και σε άλλα σημεία στο Λαγονήσι και σε συνδυασμό με την βελτίωση της αποκομιδής η εικόνα έχει αλλάξει ριζικά στην περιοχή αφού μειώθηκαν δραστικά οι εναποθέσεις. Ίσως και οι κάτοικοι καταλαβαίνουν σιγά-σιγά, πως πρέπει να λαμβάνουν άλλα μέτρα για τις εναποθέσεις κλαδεμάτων και ογκωδών, λαμβανομένου υπόψιν ότι ο Δήμος έχει ξεκινήσει να “μοιράζει” πρόστιμα σε παραβάτες.

Σε έρευνα που κάναμε σε ότι αφορά την επιβάρυνση εξόδων για την περίφραξη, μάθαμε πως χρηματοδότησε με δικά του έξοδα ο Αντιδήμαρχος Β.Μπούτσης προκειμένου να απαλλαγει από το καθημερινό απαράδεκτο φαινόμενο εναπόθεσης παντός είδους απορριμμάτων.

Σημερινές εργασίες αποκλεισμού με συρματόπλεγμα, του χώρου που μέχρι σήμερα γίνονταν εναποθέσεις κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων από τους κατοίκους.

Σημερινές εργασίες αποκλεισμού με συρματόπλεγμα, του χώρου που μέχρι σήμερα γίνονταν εναποθέσεις κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων από τους κατοίκους.

Η Παλιά άτυπη χωματερή που αποκλείστηκε φέτος το καλοκαίρι, στην οδό Κύπρου, απέναντι από την Παιδική χαρά και το γηπεδάκι μπάσκετ

Categories