Διπλό “χτύπημα ” διαρρηκτών στο Λαγονήσι στις 10 το πρωί

Το serial διαρρήξεων σπιτιών, συνεχίζεται χωρίς διακοπή. Αυτή τη φορά (πάλι) στο Λαγονήσι, απέναντι από την θέση “Πεύκο”, με θρασύτατες διαρρήξεις στις 10 σήμερα το πρωί.

Στην πρώτη περίπτωση οι διαρρήκτες, αυτή τη φορά πολυπληθέστεροι σε αριθμό (4-5) και με την υποσήριξη αυτοκινήτου που περίμενε , χτύπησαν μονοκατοικία λίγο μετά την έξοδο των ιδιοκτητών. Η μονοκατοικία διέθετε διπλό σύστημα συναγερμού (περιμετρικό εξωτερικό και εσωτερικό) καθώς και σύνδεση με εταιρεία φύλαξης η οποία  ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες και την Αστυνομία. Παρόλα αυτά οι διαρρήκτες αγνοώντας τις σειρήνες που προσπάθηασνα να απενεργοποιήσουν με διάφορους τρόπους , εισήλθαν στο σπίτι και χωρίς να προκαλέσουν ζημιές, αφαίρεσαν και πήραν μαζί τους δύο συρτάρια από κομοδίνα των ιδιοκτητών που περιείχαν χρήματα και μικροτιμαλφή.

Μετά την διάρρηξη του πρώτου σπιτιού,χτύπησαν και δεύτερο σε απόσταση 500 μέτρων στο οποίο όμως ανακάτεψαν τα πάντα προσπαθώντας να βρουν χρήματα και χρυσαφικά.

Η Αστυνομία έχει μπλοκάρει την περιοχή καθώς στην διάθεσή της υπάρχουν κάποια στοιχεία προσώπων και του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Categories