“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Π. Φιλίππου για το Δήμο Σαρωνικού.

Εξέλιξη που προμηνύει σκληρή μάχη για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού Θώκου του Δήμου Σαρωνικού αποτελεί η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρου Φιλίππου, να διεκδικήσει το Δημαρχιακό Αξίωμα στις εκλογές του Μαίου 19.

Η φημολογία περί καθόδου του στις εκλογές,  ξεκίνησε από τέως συνεργάτες του μερικούς μήνες πριν, όμως ο ίδιος δεν είχε αποφασίσει ακόμα τις επόμενες κινήσεις του.

Τελικά χθες βράδυ σε συνάντηση που είχε με συνεργάτες του, έβαλες τέλος στο “κατεβαίνει δεν κατεβαίνει”,  ανακοινώνοντας σε στενό κύκλο την απόφαση του να διεκδικήσει το Δήμο Σαρωνικού. Απομένει το τυπικό μέρος της απόφασης που θα είναι η επίσημη Ανακοίνωση  πρός τα “εξω” η οποία θα εκδοθεί σε 2-3 ημέρες. Ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει ο οργάνωτικός πυρετός, η δημιουργία επιτροπών του Συνδυασμού, η αναζήτηση και επιλογή υποψηφίων κλπ.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, οι διεκδικητές για την Δημαρχία του Δήμου -μέχρι στιγμής- ανέρχονται στους τρεις.

Πρόκειται για τον σημερινό Δήμαρχο Σαρωνικού, Γιώργο Σωφρόνη, τον ε.α Ταξίαρχο της Αστυνομίας Χρήστο Τσιγαρίδα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αν Αττικής Πέτρο Φιλίππου.

Ο Π. Φιλίππου σε αποψινή φωτογραφία, στην έκθεση Γυναικών Καλλιτεχνών στο Λαγονήσι. Γ.Μπολιεράκης Μαρι Πιερ και Γρηγορίου φωτογραφίζονται μαζί του και δεν έχουν σχέση με την υποψηφιότητά του.

 

Categories