Δελτιο Τύπου Χρήστου Τσιγαρίδα σχετικά με την παρουσίαση του Συνδυασμού του “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ”

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ: Ο Χρήστος Τσιγαρίδας, ανακοίνωσε όνομα, έμβλημα, πρόγραμμα και τους πρώτους υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού του για το Δήμο Σαρωνικού, σε μια συνέντευξη τύπου, που εξελίχθηκε σε ανοιχτή συγκέντρωση!

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ είναι το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο ο Χρήστος Τσιγαρίδας θα διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου Σαρωνικού.

Την ανακοίνωση του ονόματος και την παρουσίαση του εμβλήματος, έκανε ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου, στην οποία επίσης παρουσίασε τους κύριους άξονες του προγράμματός του και τα πρώτα ονόματα υποψήφιων Συμβούλων.

Παρά το ότι η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί ως συνέντευξη τύπου, τελικά εξελίχθηκε σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, αφού υπήρξε και προσέλευση κόσμου, τέτοια, που δημιούργησε το αδιαχώρητο στην αίθουσα και ανάγκασε τους διοργανωτές να ανοίξουν τις πόρτες, ώστε να ακούγεται ο υποψήφιος και στους πολίτες που είχαν κατακλύσει, παρά το κρύο, και τους εξωτερικούς χώρους!

Ο Χρήστος Τσιγαρίδας, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες, τους κάλεσε να μεταφέρουν το μήνυμα συστράτευσης για να αλλάξει η εικόνα, όπως είπε, στο Δήμο, ενώ τόνισε ότι η ψήφος στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 δεν θα είναι διαδικαστική, αλλά θα είναι μια ψήφος που πρέπει να έχει «την απόφαση των δημοτών να δώσουν στον Δήμο του Σαρωνικού την ευκαιρία να αναπτυχθεί, να προχωρήσει μπροστά, να γίνει μια σύγχρονη πόλη, να γίνει η πόλη όλων των δημοτών»
Ο υποψήφιος ανακοίνωσε ότι το όνομα του συνδυασμού του θα είναι ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ, ενώ παρουσίασε και το έμβλημά του.
Ανακοίνωσε επίσης το κεντρικό του σύνθημα, το οποίο θα είναι: «Αλλάξτε την εικόνα!». «Αλλάξτε την εικόνα, στα πρόσωπα, στην καθημερινότητα, στη νοοτροπία, Αλλάξτε την εικόνα στον Τόπο μας! Είναι δικό σας δικαίωμα να φέρετε αυτή την Αλλαγή και είναι στο δικό σας χέρι να τα καταφέρετε!» είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, παρουσίασε τους κύριους άξονες του προγράμματός του, για το οποίο είπε ότι διαμορφώθηκε «από τους ίδιους τους δημότες και τις προτάσεις τους, που αξιολογήθηκαν, μελετήθηκαν και τεκμηριώθηκαν επιστημονικά», ενώ τόνισε ότι το σχέδιο αυτό «είναι ένας ζωντανός οργανισμός που καθημερινά θα ενσωματώνει νέες ιδέες, θα εξειδικεύει θέσεις, θα θέτει νέους στόχους». «Εμπιστευόμαστε τους πολίτες, εμπνεόμαστε από το όραμά τους, σεβόμαστε τη δύναμή τους, δυναμώνουμε από την αγάπη τους για την Πόλη μας!» είπε χαρακτηριστικά.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού, παρουσίασε, επίσης, τους πρώτους 18 υποψήφιους Συμβούλους που θα τον πλαισιώσουν:

1. Μαρίνα Αυγέρου
2. Βεστάκης Κωνσταντίνος
3. Αλεξάνδρα Θεοδωρακοπούλου
4. Θεόφιλος Καρατζάς

5. Ανδρέας Κατσιμπέρης
6. Αλέξανδρος Κολοκοτρώνης
7. Γιάννα Κονταξή
8. Αλέξανδρος Λαζαρίδης
9. Κατερίνα Λοπατατζίδου
10. Γιώργος Μάρης
11. Σταμάτης Μερκούρης
12. Άκης Ξενάκης
13. Γιώργος Παπαχαραλάμπους
14. Κωνσταντίνα Πατσιαβούρα
15. Νίκος Πεζούλας
16. Δημήτρης Πρίφτης
17. Κώστας Στάμος
18. Δημήτρης Χούτος

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

Categories