Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ: Κεραυνός Κερατέας-ΠΑΟ Καλυβίων 0-2

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α’ Κατ.-11η Αγων.

Ο Κεραυνός ξεκίνησε απειλητικά το παιχνίδι και στο 2΄η κεφαλιά του Μπούμπα από σέντρα του Κοντογιάννη βρήκε «ζεστό» και σε ετοιμότητα τον Αφουξενίδη που απέκρουσε εντυπωσιακά(φωτο).

Στο 18΄ο Λιούμης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ και στο 37΄μεγάλη ευκαιρία για τα Καλύβια σε κεφαλιά του Δογάνη απόκρουσε ο Τσίχλος και στη συνέχεια στο κάθετο δοκάρι.

το 40΄έγινε το 0-1 από μεγάλη γκάφα όλης της άμυνας του Κεραυνού και έξυπνη ενέργεια του Λάπα.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των Καλυβίων ήταν στη θέση του να εκτελέσει κόρνερ και όταν είδε την άμυνα της Κερατέας να συζητάει πως πρέπει να σταθούν αγνοώντας τον κίνδυνο, σούταρε φαλτσαριστά αιφνιδιάζοντας ακόμη και τον Τσίκλο που ένιωσε τη μπάλα να περνάει πίσω από την πλάτη του και να καταλήγει στα δίχτυα!

Ένα γκολ που σίγουρα σοκάρει ακόμη και επαγγελματική ομάδα, γι΄αυτό και το 0-2 ήρθε γρήγορα στο 43΄με θαυμάσια γυριστή κεφαλιά του Ντούνη(φωτο.).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν παρασύρθηκαν σε ανούσιες επελάσεις, ακόμη και όταν ο Τσίκλος είχε αφήσει την εστία του και έπαιζε σέντερ φορ!

Διαχειρίστηκαν με σύνεση το παιχνίδι, είχαν και τον Αφουξενίδη εγγύηση κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Κεραυνός, που δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε με τον Κοντογιάννη στο 55΄, δεν είχε το σθένος την ψυχολογία και το καθαρό μυαλό, για να διεκδικήσει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας στη συνέχεια.

Διαιτητές(πολύ καλοί): Φωστέρης, Κουλοχέρης, Τζαφόλιας
Αρχηγοί: Κοντογιάννης(Κεραυνός). Χριστόπουλος(Καλύβια),

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ(Πετούρης):  Τσίκλος, Μαρμαράς(71΄Kryemadhi), Λιούμης, Μεγαγιάννης(79΄Βαγγέλης), Vangjeli, Μπούμπας, Μαγγανάς, Κατσίκης(69΄Δημητρίου), Γκαβασιάδης, Κοντογιάννης, Μάτι(61΄.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ(Τζιβίλογλου): Αφουξενίδης, Καραγιάννης, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Σύρος, Κοτζάι, Αναστόπουλος(92΄Χάιδος), Ντούνης, Dogani(88΄Kociu), Λάπας, Μήτρος(63΄Pascali).

Πηγή : sportcity.gr

Categories