Δ.Τ-Η φωτογραφική συλλογή My_Saronikos παρουσιάζεται στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Athens International Tourism Expo”

Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας My_Saronikos, θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “Athens International Tourism Expo” που θα διεξαχθεί το τριήμερο 7 έως 9 Δεκεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo”, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Η έκθεση περιλαμβάνει μεγάλο τμήμα των φωτογραφικών έργων, τα οποία προέκυψαν από τη συνεργασία του Δήμου Σαρωνικού με την ομάδα Greek Instagrammers.

Θα είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 19.00, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν, να θαυμάσουν ξεχωριστές εικόνες από το Δήμο Σαρωνικού, όπως τις αποτύπωσε ο φακός των μελών της ομάδας.

Η συλλογή έργων My_Saronikos παρουσιάστηκε με επιτυχία τον περασμένο Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο 34ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA 2018, ενώ θα παρουσιαστεί και σε ξεχωριστή έκθεση στο Δήμο Σαρωνικού, το καλοκαίρι του 2019.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σαρωνικού

 

Categories