Σε Γλυφάδα,Κερατέα και Γαλάτσι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης

Στη Γλυφάδα, στην Κερατέα και στο Γαλάτσι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης: Ξεκαθαρίζουμε ότι μετά τις εκλογές η Περιφέρεια Αττικής οδηγείται σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και προόδου – Επισκεπτόμαστε όλη την Αττική ακούμε τους πολίτες και καταγράφουμε τα προβλήματα τους

Σειρά επισκέψεων και επαφών με τους πολίτες, τους δημάρχους και τους τοπικούς φορείς της Αττικής είχε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΙΣΑ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, βρέθηκε στη Γλυφάδα, στην Κερατέα και στο Γαλάτσι.

Όπως επισήμανε στόχος των επισκέψεών του είναι να ακούσει και να καταγράψει τα προβλήματα των πολιτών, των αιρετών συναδέλφων του και των εκπροσώπων παραγωγικών φορέων προκειμένου να διαμορφωθεί ένα στοχευόμενο πρόγραμμα αντιμετώπισής τους.

«Κατά τη διάρκεια των επαφών μας αποτυπώσαμε με σαφήνεια ότι η περιφέρεια Αττικής μετά τις εκλογές οδηγείται σε μια νέα εποχή. Την εποχή της ανάπτυξης και της προόδου. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια Νέα Αρχή για την Αττική. Με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και το Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο συνεργαζόμαστε στενά για να μπει η Αττική σε τροχιά ανάπτυξης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε ημερίδα που οργάνωσε ο Τομέας Υγείας της ΝΔ και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Λαυρεωτικής στο ΚΑΠΗ Κερατέας, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα στήριξης των τοπικών δομών υγείας και δήλωσε:

«Δεσμεύομαι η αυριανή περιφέρεια Αττικής να υλοποιήσει με συγκεκριμένες ενέργειες προγράμματα υποστήριξης και λειτουργίας δομών υγείας, κέντρων πρόληψης καθώς και διαδημοτικά δίκτυα. Μαζί με τους πολίτες θα κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και δίνοντας  ριζικές λύσεις στις παθογένειες που έχουν κοστίσει».

Νέα Αρχή για την Αττική-Γιώργος Πατούλης

Categories