Και πάλι χωρίς απαρτία η αποψινή συνεδρίαση (18/12/18) του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού. video

Και πάλι χωρίς απαρτία η αποψινή συνεδρίαση (18/12/18) του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού η οποία έγινε εξ αναβολής της χθεσινής (17/12/18).

Η ίδια εικόνα, με άδεια καθίσματα στις θέσεις των παρατάξεων της μειοψηφίας και των ανεξάρτητων Συμβούλων και τα ίδια “μηνύματα” από τον Δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρία Κόλλια.

Τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης – που διεξήχθη πριν την συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης στην οποία δεν υπήρξε απαρτία επίσης- είχαν περιοριστεί σε τρία αναγκαία κατά την κρίση της Προέδρου.

Μετά την αναβολή της συνεδρίασης η οποία θα επαναληφθεί μάλλον αύριο για τρίτη φορά (αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα), συνδημότης μας ρώτησε την Πρόεδρο γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η  “λογοδοσία” του Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η Πρόεδρος απάντησε πως έχει γίνει, εννοώντας τον οικονομικό απολογισμό εσόδων-εξόδων ενώ όταν διευκρινήστηκε η ερώτηση απάντησε πως δεν θα απολογηθεί η ίδια γιαυτό.

Η ολιγόλεπτη συνεδρίαση μεταδόθηκε live από τον paraktios αλλά υπήρχε κακό σήμα και γιαυτό αναρτούμε το κανονικό video από κάμερα.

Categories