Γιώργος «αδειάζει» Μαρίνα: «Στηρίζω Αμπατζόγλου χωρίς αστερίσκους»

Ξεκάθαρη υποστήριξη στην υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Μαρούσι θα παράσχει ο νυν δήμαρχος Γιώργος Πατούλης. «Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου», αναφέρει για τον υποψήφιο δήμαρχος, «αδειάζοντας» όμως έτσι την υποψηφιότητα της συζύγου του, Μαρίνας, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της χθες, προκαλώντας αναταράξεις στο εσωτερικό της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σημερινός δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στην Αττική, προέβη σε αυτήν την κίνηση κατόπιν απαίτησης του κόμματός του. Με τον τρόπο αυτό όμως απέδειξε ότι είναι ανυπόστατες οι φήμες που μιλούσαν για τεχνητή αντιπαράθεση του ζεύγους.

Αναλυτικότερα η δήλωση του Γιώργου Πατούλη :

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007.

Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου.

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής.

aftodioikisi.gr

Categories