Χρήστος Τσιγαρίδας: Σοφή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναβολή στο θέμα των Led, ένδεια επιχειρημάτων και απώλεια πλειοψηφίας από τη Δημοτική Αρχή

Χρήστος Τσιγαρίδας:

Σοφή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναβολή στο θέμα των Led,

ένδεια επιχειρημάτων και απώλεια πλειοψηφίας από τη Δημοτική Αρχή

Δεν κατάφερε να πείσει το Δημοτικό Συμβούλιο ο νυν Δήμαρχος Σαρωνικού για την υπερψήφιση της σύμβασης για την εκχώρηση απαιτήσεων από τα ανταποδοτικά τέλη στον ιδιώτη ανάδοχο.

Η ένδεια επιχειρημάτων της Δημοτικής Αρχής ήταν προφανής και δεν έπεισε κανέναν ότι η σύμβαση αυτή είναι προς το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.

Η άποψή μας για το θέμα, είναι εκπεφρασμένη δημόσια και την επαναλάβαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, με παρέμβασή μας.

Η σύμβαση δεν είναι η καλύτερη δυνατή για το Δήμο και μπορεί να χαρακτηριστεί έως και ζημιογόνα, αφού ουσιαστικά δεσμεύει το Δήμο και τα έσοδά του για τα επόμενα 12 χρόνια και εκχωρεί διαχείριση των εσόδων του Δήμου για όλα αυτά τα χρόνια, σε έναν ιδιώτη, με εμφανή τον κίνδυνο οικονομικού στραγγαλισμού του Δήμου.

Η οδός του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων είναι ασφαλέστερη, συμφέρουσα οικονομικά και δίνει στο Δήμο τον πλήρη έλεγχο του έργου και των οικονομικών του, όπως εξάλλου έχουν κάνει με αρκετά μεγάλη επιτυχία αρκετοί Δήμοι όπως ο Δήμος Ηλιούπολης, Αλίμου, και Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 

Με την επαναπροκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού, μπορεί να επιτευχθεί σημαντικά μεγαλύτερη έκπτωση από τον ανάδοχο, ώστε πραγματικά το έργο να δώσει οικονομική ανάσα στο Δήμο.

 

Το έργο είναι αναγκαίο, είναι έργο που θα αλλάξει την εικόνα στην πόλη μας, πάνω από όλα όμως, είναι το συμφέρον του δημότη.

Η καταψήφιση του θέματος, ήταν μια σοφή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το θέμα πρέπει να επανεισαχθεί  για συζήτηση, με όρους διαφανείς και συμφέροντες για το Δήμο και τους δημότες.

 

Η αδυναμία του Δημάρχου, για άλλη μια φορά, να εξασφαλίσει την έγκριση των Δημοτικών Συμβούλων για ένα τόσο σημαντικό θέμα, αποδεικνύει ότι η νυν Δημοτική Αρχή δεν έχει πλέον και τυπικά την δεδηλωμένη.

Η ηγεμονική συμπεριφορά και το «αλάθητο», αμφισβητούνται πλέον και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Είναι προφανές, ότι οι πολίτες του Δήμου Σαρωνικού, αξίζουν μια καλύτερη τύχη!

Η Πόλη μας δεν έχει ανάγκη από Ηγεμόνα, αλλά από Δήμαρχο!

Η εντιμότητα απέναντι στους πολίτες είναι προαπαιτούμενο.

Μόνο έτσι, μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας!

Αλλάξτε την εικόνα!!!

 

Χρήστος Τσιγαρίδας

Ταξίαρχος Ελληνικής Αστυνομίας Ε.Α.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Σαρωνικού

Γεώργιου Παπανδρέου 6, Τ.Κ.19013 Ανάβυσσος, Τ.Θ. 1523

Τηλ.: 6936544087

e-mail: tsigaridasxristos@gmail.com

 

 

 

Categories