Η Τάνια Γαλανοπούλου, υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού με την “Λαική Συσπείρωση”. Όλοι οι υποψήφιοι της Λ.Σ.για τους Δήμους της Αττικής

Η Γαλανοπούλου Τάνια, 56 χρονών, στέλεχος του ΚΚΕ, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) Σαρωνικού, κάτοικος Σαρωνίδας,θα είναι υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού με την στήριξη της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

Αυτό έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες από την Κ.Ο. Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ  με ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης

Δείτε αναλυτικά τους Υποψηφίους Δημάρχους της Λαικής Συσπείρωσης στα Μεσόγεια και την Λαυρεωτική

Ανακοίνωση Υποψηφίων του ΚΚΕ στους Δήμους των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής
ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ –ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

Στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, που συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές, ενίσχυσε αποφασιστικά το ΚΚΕ. Για να δυναμώσει η φωνή των εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου. Για να μπουν μεγαλύτερα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική. Γιατί δυνατό ΚΚΕ είναι όρος και προϋπόθεση για τη λαϊκή αντεπίθεση, για να πάρει πραγματικές ανάσες ο λαός και να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές και ανατροπές προς όφελός του.
Σήμερα έχεις εμπειρία από κυβερνήσεις, περιφερειακές και δημοτικές αρχές διαχρονικά. Έχεις εμπειρία από τους δήθεν υπερκομματικούς, κοσμοπολίτες δημάρχους που τις κρίσιμες στιγμές αποδείχθηκαν επικίνδυνοι, που ήθελαν να κάνουν την περιοχή «ριβιέρα» αλλά μετέτρεψαν την Ανατολική Αττική σε «Χιροσίμα».
Στάσου απέναντι στη μοιρολατρία και τις αυταπάτες. Στην κάλπικη αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, των εκπροσώπων τους σε Δήμους και Περιφέρεια, για το ποιος θα είναι οδηγός και ποιος συνοδηγός στην διαχείριση των συμφερόντων του κεφαλαίου, της αντιλαϊκής πολιτικής και της φτώχειας που δημιουργεί. Έχουν τεράστια ευθύνη γιατί υλοποιούν την πολιτική εκείνη που αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να μας προστατέψει από τις φωτιές το καλοκαίρι και από τις βροχές το χειμώνα. Υλοποιούν την πολιτική εκείνη που στρώνει το χαλί στις επιδιώξεις του μεγάλου κεφαλαίου και γυρνάει την πλάτη στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.
Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δήμαρχοι και περιφέρεια έχουν από κοινού ευθύνη για τα τραγικά γεγονότα που ζήσαμε το καλοκαίρι στην περιοχή μας με τους 100 νεκρούς, τις κατεστραμμένες λαϊκές περιουσίες.
Σε αυτό διαγωνίζονται και τα «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια που μέχρι χθες είχαν θέσεις ευθύνης και την επόμενη μέρα των εκλογών με τη ψήφο τους θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις και πολιτικές, της ΕΕ και των κυβερνήσεων, την τοπική φορολογία, την ανταποδοτικότητα, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την παραχώρηση υπηρεσιών των δήμων σε ιδιωτικά συμφέροντα, σε βάρος των λαϊκών αναγκών.
Μην τους επιτρέψεις με την ψήφο σου να συνεχίζουν να υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας στη περιοχή των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Από το Λαύριο έως και το Γραμματικό, από το Κορωπί έως την Κερατέα όλοι τους συγκλίνουν, παρά τις όποιες διαφορές μπορεί να φαίνεται ότι έχουν, σε επικίνδυνες για το λαό πρακτικές για την διαχείριση των απορριμμάτων. Από ακατάλληλους χώρους για ΧΥΤΑ μέχρι ανεξέλεγκτη καύση απορριμμάτων. Κυβέρνηση, Δήμαρχοι και Περιφέρεια συγκλίνουν στο να αντιμετωπίζουν την διαχείριση των απορριμμάτων ως πηγή κερδοφορίας των μεγάλων καπιταλιστικών ομίλων και όχι ως λαϊκή ανάγκη που χρειάζεται άμεσα να ικανοποιηθεί.

Δώσε δύναμη στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Η εκλογή περισσότερων δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων από τη Λαϊκή Συσπείρωση, σημαίνει αλλαγή του συσχετισμού υπέρ των λαϊκών δυνάμεων.
Για να δυναμώσει η καθημερινή λαϊκή αντιπολίτευση στην κεντρική εξουσία.
Για να εμποδίζουμε καλύτερα και πιο αποφασιστικά αντιλαϊκά μέτρα .
Για την ανακούφιση και τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων.
Γιατί κι εκεί που οι κομμουνιστές και οι συνεργαζόμενοι μαζί μας, έχουν την ευθύνη της διοίκησης και εκεί που είναι μειοψηφία, στηρίζουν – συμβάλουν – οργανώνουν την λαϊκή διεκδίκηση και κινητοποίηση. Περισσότεροι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι στήριγμα και δύναμη για το εργατικά – λαϊκά συμφέροντα.
Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στις βουλευτικές, στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, θα κάνει την πραγματική διαφορά υπέρ του λαού!
Για να δυναμώσει η γνήσια πάλη για απαλλαγή από τα δεσμά της ΕΕ και του σάπιου συστήματος, τις μνημονιακές πολιτικές διαρκείας. Για να δυναμώσει ο συνεχής αγώνας για μια νέα κοινωνική οργάνωση της οικονομίας, της παραγωγής, των υπηρεσιών, με το λαό να κάνει κουμάντο στο τόπο του.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζουμε είναι:

Στο Δήμο Λαυρεωτικής

Αποστόλης Παμφίλης, 67 ετών, στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Λαυρεωτικής, αυτοαπασχολούμενος στο Λαύριο, δραστηριοποιείται στην Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Λαυρίου, πρόεδρος του Ολυμπιακού -Λαυρίου

Στο Δήμο Σαρωνικού
Γαλανοπούλου Τάνια, 56 χρονών, στέλεχος του ΚΚΕ, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) Σαρωνικού, κάτοικος Σαρωνίδας

Στο Δήμο Μαρκοπούλου
Ανδρέας Συλλελόγλου, ετών 58, στέλεχος του ΚΚΕ, Οικονομολόγος μέλος ΟΕΕ και ΕΕΛΠ. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής ΚΚΕ και θήτευσε ως δημοτικός σύμβουλος δήμου Μαρκοπούλου την τετραετία 2011-201. Υποψήφιος Δήμαρχος Μαρκοπούλου με τη Δημοκρατική Ενότητα από το 1998, έως τη δημιουργία της Λαϊκής Συσπείρωσης και στη συνέχεια επικεφαλής του ψηφοδελτίου της.

Στο Δήμο Κορωπίου
Ρεμπάπης Βαγγέλης, 34 χρόνων, είναι γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, κάτοικος Κορωπίου, δημοτικός σύμβουλος Κορωπίου και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορωπίου από το 2010, ιδιωτικός υπάλληλος, εργάστηκε ως τεχνικός στα Λατομεία Κορωπίου, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών

Στο Δήμο Παιανίας
Φιλιούσης Κώστας, 68 χρονών, στέλεχος του ΚΚΕ, συνταξιούχος της ΕΡΤ, δημοτικός σύμβουλος Παιανίας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαικής Συσπείρωσης Παιανίας

Στο Δήμο Παλλήνης – Γέρακα
Πασχαλίδου Θεοδώρα, 35 ετών, αυτοαπασχολούμενη, κοινωνιολόγος, κάτοικος Παλλήνης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Κομματικής Οργάνωσης Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ, δραστηριοποιείται στο κίνημα των γονιών, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας
Δάρδαλης Νίκος, γεννημένος το 1978, εκπαιδευτικός σε σχολείο της Αρτέμιδας, μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Κομματικής Οργάνωσης των εκπαιδευτικών της ΚΟΑ, δημοτικός σύμβουλος Αρτέμιδας και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάτων- Αρτέμιδας, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου
Τσαλαπατάνης Χρήστος, 56 χρονών, μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Κομματικής Οργάνωσης Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ραφήνας, ήταν μέλος της Διοίκησης των Ένωσης Επαγγελματιοβετεχνών της Ραφήνας

Στο Δήμο Μαραθώνα
Νίκος Στεφανίδης, 63 χρονών, στέλεχος του ΚΚΕ , Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα, διατηρεί χρυσοχοείο στη Ραφήνα από το 1973. Έχει διατελέσει πρόεδρος, γραμματέας , μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσογείων Αττικής. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και σε άλλες θέσεις του Δ.Σ. από το 1978 μέχρι σήμερα της Ένωσης ΕΒΕ Ραφήνας. Υπήρξε Υποψήφιος Νομάρχης με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Ανατολικής Αττικής (Ν.Α.Σ.) το 1994 και το 1998 και στη συνέχεια, μέχρι την κατάργηση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, συνέχισε να εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική.

Τομεακή Οργάνωση Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ


Δείτε επίσης  τους υποψηφίους της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ σε όλους τους Δήμους της Αττικής  https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10155053

Categories