Ο Μανώλης Τσαλικίδης υποψήφιος για την Προεδρία της ΔΚ Π.Φώκαιας. Η συνέντευξη αναγγελίας την Τρίτη μέσω του Paraktios.gr

O Paraktios.gr ξεκινά τον πρώτο κύκλο συνεντεύξεων με υποψηφίους στο Δήμο Σαρωνικού.

Ο Τσαλικίδης σε συνέντευξη του την Τρίτη 15/1/18 στο Paraktios.gr :

Απαντάει σε ερώτηματα για το Δήμο και τις επερχόμενες εκλογές.

Για την απόφαση του να δημιουργήσει μαζί με συμπολίτες του, μια ανεξάρτητη παράταξη που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και την διοίκηση της Κοινότητας Π. Φώκαιας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που δίνει ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση (Κλεισθένης).

Ουσιαστικά, με την συνέντευξη Τσαλικίδη, ο Paraktios.gr ανοίγει ένα πρώτο κύκλο συνεντεύξεων “γνωριμίας”  με υποψηφίους οι οποίοι κατ αρχήν θα τοποθετηθούν επάνω στις νέες δυνατότητες και προοπτικές που δίνει – η δεν δίνει- ο νέος Νόμος (Κλεισθένης 1), την οπτική τους στο νέο υπό διαμόρφωση προεκλογικό κλίμα στο Δήμο Σαρωνικού καθώς και στις γενικότερες θέσεις τους.

Επίσης θα δοθεί η δυνατότητα και στους εν ενεργεία Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων-εφόσον εκείνοι το επιθυμούν- να κάνουν τον δικό τους απολογισμό για το έργο τους.

Τον πρώτο κύκλο συνεντεύξεων που θεν θα υπερβαίνουν τα 30 λεπτά, θα ακολουθήσει δεύτερος, που θα αφορά πλέον στις προγραμματικές δακηρύξεις των συνδυασμών.

Το video της συνέντευξης Τσαλικίδη θα δοθεί στην δημοσιότητα αργά το βράδυ της Τρίτης η το πρωί της Τετάρτης 16/1/18.

Categories