Αγκαλιά με το G3A4 κοιμήθηκε χθες το βράδυ ο Πάνος Κάμμενος

(Το άρθρο είναι σατιρικό)

Ντυμένος με πλήρη στρατιωτική εξάρτιση και κρατώντας αγκαλιά το υπηρεσιακό του όπλο, πέρασε τη χθεσινή νύχτα ο Πάνος Καμμένος.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το χαρτοφυλάκιο καθώς η συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να φτάνει στο τέλος της, δεν έκρυψε δευτερόλεπτο την συγκινησιακή του φόρτιση. Νωρίς το απόγευμα, ντύθηκε βατραχάνθρωπος και μπήκε στο ντους κλαίγοντας, μένοντας εκεί για τουλάχιστον τρεις ώρες.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε να περιεργάζεται παλιές φωτογραφίες του από στρατιωτικές ασκήσεις, ενώ ταυτόχρονα άλλαζε διαρκώς στολές, πραγματοποιώντας αυτοσχέδιες παρελάσεις στο σαλόνι του. Στο τέλος της ημέρας, αποκαμωμένος, πήγε στο κρεβάτι του αγκαλιά με το G3A4 του, με τις τελευταίες του σκέψεις πριν κλείσει τα μάτια του να αφορούν εισβολή στην Τουρκία και επέκταση προς Ανατολάς.

Προς το παρόν, δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε τα ίχνη του κ. Καμμένου σήμερα το πρωί, με τις πληροφορίες πως έχει καλέσει σε αναφορά τους βουλευτές του κόμματός του, προς το παρόν να διαψεύδονται.

tokoulouri.gr

Categories