Η πίτα του Συλλόγου “Λυκουρίζα”. Μοναδικό -ίσως-φαινόμενο!! (video)

Παρακολουθώντας από κοντά εδώ και χρόνια τις διάφορες εκδηλώσεις των Συλλόγων έχουμε πολλές φορές καταγράψει ογκώδη προσέλευση κόσμου σε όσες περιπτώσεις  αφορούν σε κάποια εορταστική εκδήλωση με μουσικό πρόγραμμα και φαγητό. Όλα αυτά όμως σε ανοιχτό χώρο το καλοκαίρι που πράγματι κάποιοι Σύλλογοι προσελκύουν πάρα πολύ κόσμο. Σε απλή όμως κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας χωρίς κάτι άλλο, ποτέ.

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες δύο χρονιές με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λυκουρίζας δεν το έχουμε συναντήσει. Από πέρσι -στην αντίστοιχη εκδήλωση, που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγονησίου, είχε γίνει εμφανές πως ο κόσμος που στηρίζει και συσπειρώνεται στον Σύλλογο δεν χωρούσε, αναγκάζοντας φέτος την Διοίκηση του Συλλόγου να καταφύγει σε λύσεις εκτός περιοχής Δήμου Σαρωνικού.

Η Φετινή κοπή της πίτας έγινε σήμερα Κυριακή 13/1/18, στον Πολυχώρο “Φιλία event”, στην Αγ Μαρίνα που διαθέτει κλειστή Αίθουσα 500 ατόμων(!!) όπου ο κόσμος βολεύτηκε με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία με μερικούς μάλιστα να αποχωρούν και πάλι, ελλείψει καθισμάτων, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βαγγέλη Ζεκακο να προβληματιστεί για την επιλογή χώρου στις επόμενες εκδηλώσεις!!

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Βουλευτής Περιφέρειας της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, ο Αντιπεριφερειάρχης και Υπ Δήμαρχος Σαρωνικού Π Φιλίππου, ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού Σταμάτης Γκίνης και ο πολιτευτής Σταύρος Πετρόπουλος.

Παραβρέθηκαν επίσης,  η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού Μαίρη Κόλλια, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπούτσης, ο Πρόεδρος του ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ Δημ Λιοδακάκης, ο Πρόεδρος της ΔΚ Καλυβίων Μάκης Κολάξής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημητρίου και Γεωργοπούλου, τοπικοί Σύμβουλοι καθώς και υποψήφιοι από τους συνδυασμούς Σωφρόνη και Φιλίππου.

Πολύ ωραία τα ακούσματα από την χορωδία του συλλόγου υπό την Διεύθυνση του Αιμίλιου Γιαννακόπουλου.

Δείτε video με αποσπάσματα από την εκδήλωση που με πολύ μεγάλη δυσκολία καλύψαμε λόγω αδυναμίας που είχαμε να κινηθούμε στον  χώρο, τόσο με κάμερα όσο και με φωτογραφική μηχανή.

δείτε φωτο ΕΔΩ

 

Categories