Πέθανε ο Σταύρος Σκαρμούτσος, ο γνωστός μικρέμπορος της υπόγειας διάβασης της οδού Κύπρου

Νεκρός μέσα στο τροχόσπιτό του στο Λαγονήσι (οδός Κύπρου) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Σταύρος Σκαρμούτσος ο γνωστός σε όλους στο Λαγονήσι μικρέμπορας της υπόγειας Διάβασης της οδού Κύπρου στο 38ο χλμ.

Ο Σταύρος, με πολλά προβλήματα υγείας λόγω αναπνευστικού, τα τελευταία χρόνια ζούσε άπορος στην υπόγεια διάβαση δίπλα από την θάλασσα. Πριν δύο χρόνια με ενέργειες του εκκλησιαστικού συμβουλίου της εκκλησίας της Αγ.Μαρίνας Κορωπίου και με την ιδιαίτερη φροντίδα του ιατρού κου Γκολφίνου,  του παραχωρήθηκε ένα τροχόσπιτο το οποίο τοποθετήθηκε σε κοινόχρηστο χώρο επί της οδού Κύπρου κατόπιν άδειας που έδωσε ο Δήμος Σαρωνικού ο οποίος και ανέλαβε την ηλεκτροδότηση και αποχέτευση του τροχόσπιτου ενώ ήδη ο Σταύρος ήταν ενταγμένος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού που τον τροφοδοτούσε με τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη διαβίωσης.

Να σημειωθεί η αμέριστη υποστήριξη των γειτόνων και ειδικότερα κάποιων γυναικών που είχαν αναλάβει την επιπλέον καθημερινή τροφοδοσία με μαγειρεμένο φαγητό.

Η σωρός του Σταύρου μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ σε Δημόσιο Νοσοκομείο για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Η ημερομηνία της κηδείας του που θα γίνει με Δημοτική Δαπάνη και την έχει αναλάβει το Γραφείο Τελετών “ΧΡ ΚΟΝΔΥΛΗΣ” (Καλύβια), δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί και θα το ανακοινώσουμε μόλις  το μάθουμε.

Καλό ταξίδι Σταύρο.

Categories