Σύλλογος Αναδόχων Οικογενειών Σαρωνικού. Η κοπή πίτας. (video & φωτο)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε ο “Σύλλογος Αναδόχων Οικογενειών”, την Τετάρτη 16/1/18 στην ταβέρνα “Μουρούζης” Καλυβίων.

Ο σύλλογος αναδόχων  οικογενειών του Δήμου Σαρωνικού ιδρύθηκε στις 18 Απριλίου 2006 και είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος με έδρα τα Καλύβια Αττικής. Είναι ένας σύλλογος ευαισθητοποιημένος σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες τις οποίες στηρίζει με παροχή σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Οικονομικά στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη του τα οποία συνδράμουν σε μηνιαία βάση και που ενίσχυσαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ο  Σύλλογος διοικείται από 4 μελές Συμβούλιο, με Πρόεδρο την Κατερίνα Κοροβέση, Αντιπρόεδρο την  Ντομινίκ Σαββα,  Γραμματέα την  Ζωή Μπιμπλιτζη και Ταμία την  Μαίρη Καρελιωτη. Υπενθυμίζουμε και την επί πολλά χρόνια συμμετοχή και προσφορά της Κατερίνας Αδάμη που “εφυγε” τον περασμένο χρόνο αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθηναν χαιρετισμό, ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου και ο Πρόεδρος της ΔΚ Καλυβίων Μάκης Κολαξής, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Σαρωνικού. Παρόντες, Πρόεδροι Συλλόγων και υποψήφιοι οι οποίοι αναγγέλλονται από την Κατερίνα Κοροβέση στο 11ο min  του video.

Αρκετοί επαγγελματίες συνέδραμαν προσφέροντας είδη τα οποία μπήκαν στην λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση της προσπάθειας του Συλλόγου. (Αναφέρονται στο 38ο min του video)

Καλή Χρονιά και δύναμη στον Σύλλογο για να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο.

Δείτε το video του paraktios.

Δείτε φωτο ΕΔΩ

Categories