« ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ» με επικεφαλής την Ζαχαρώ Φρατζέσκου

Είναι σαφές πως ο “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1” – απεγκλώβησε δυνάμεις που ενώ επιθυμούν να προσφέρουν στα κοινά, δεν θέλουν να υπαχθούν κάτω από την ομπρέλα των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων που διεκδικούν τον Δημαρχιακό Θώκο.

Μετά την αναγγελία  ανεξάρτητου συνδυασμού στην Παλαιά Φώκαια από τον Μανώλη Τσαλικίδη, ακόμα μία Δημοτική Κίνηση διεκδικεί την εμπιστοσύνη των πολιτών, με επικεφαλής την Ζαχαρώ Φραντζέσκου η οποία με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανακοινώνει το όνομα του συνδυασμού καθώς και τις πρώτες προγραμματικές θέσεις.

Με την Ζαχαρώ Φρατζέσκου, ο paraktios.gr έχει ήδη προγραμματίσει συνέντευξη για την ερχόμενη εβδομάδα για την οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Παραθέτουμε το κείμενο της Ανακοίνωσης του νέου Ανεξάρτητου Συνδυασμού.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ  « ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ»

Αγαπητές Συμπολίτισσες και Αγαπητοί Συμπολίτες,

Έχουμε την καλή τύχη να ζούμε σ ΄ ένα πολύ όμορφο τόπο, που πραγματικά αποτελεί ένα «διαμάντι» για τον Δήμο Σαρωνικού, όσον αφορά τις φυσικές καλλονές του, αλλά και την ιστορία του.
Ο τόπος μας έχει μεγάλες προοπτικές αξιοποίησης και ανάπτυξης, όπως είναι φανερό και παραδεκτό απ όλους τους κατοίκους της πόλης μας.

Ο νέος εκλογικός Νόμος 4555/2018 δίνει τη ευκαιρία να εκλεγεί Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας με ανεξάρτητο, από την εκλογή του Δημάρχου, ψηφοδέλτιο. Επίσης δίνει νέες δυνατότητες για τις Δημοτικές Κοινότητες.

Η «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση για την Παλαιά Φώκαια» φιλοδοξεί και υπόσχεται σε όλους εσάς να «κινήσει γη και ουρανό», προκειμένου με τη δυναμική των μελών της και την υποστήριξη και συνεργασία της Δημοτικής Αρχής:
– Να πραγματοποιηθούν πάση θυσία τα έργα που είχαν ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν. Όπως η ανακατασκευή και βελτίωση του Λιμανιού, το αποχετευτικό, η επέκταση του σχεδίου πόλης, η μεταφορά του Νεκροταφείου, η ανακαίνιση του παλιού μας Δημοτικού Σχολείου, τα έργα εξωραϊσμού του περιβάλλοντος στους οικισμούς κ.α.
– Να αναβαθμισθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων, με έργα για το περιβάλλον (διαχείριση απορριμάτων, παραλιών κ.α.) την παιδεία (Γυμνάσιο και Λύκειο) και τον πολιτισμό, που θα αναπτύξουν και θα προβάλλουν την πόλη μας.

Η παρουσία μου στα κοινά, όλα αυτά τα χρόνια, η οποία είχε να κάνει μόνο με την προσφορά στην πατρίδα μου, είναι γνωστή και πιστεύω θετική στη συνείδησή σας.

Σας καλούμε όλες και όλους, (ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων ή δημοτικών επιλογών) να συνεργαστείτε μαζί μας ενεργά και να υποστηρίξετε δυναμικά την «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση για την Παλαιά Φώκαια». Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας, προς όφελος όλων μας, και κυρίως για το μέλλον των παιδιών μας.
Η επικεφαλής
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ
ΖΑΧΑΡΩ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ

Categories