Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Εποχή»:Να παραιτηθεί η “κυρία” Αργεντίνη

Πληροφορήθηκα σήμερα ότι την Παρασκευή 18.01.2019, η «κυρία» Αργεντίνη ορκίστηκε από τον Δήμαρχο ως Δημοτική Σύμβουλος, καλύπτοντας μια από τις έδρες που αναλογούν στην Παράταξή μας, η οποία έμεινε κενή όταν έφυγε για το μεγάλο του ταξίδι ο Αγιούμπ Αττάλα.

Η συγκεκριμένη «κυρία», συμμετείχε στο Ψηφοδέλτιο της «Νέας Εποχής», το 2014, χωρίς να εκλεγεί.

Από την επομένη των εκλογών, αγνοώντας τους πολίτες που την ψήφισαν σαν μέλος του συνδυασμού μας, ανέλαβε τον τομέα «αγαθοεργιών» της παράταξης του Δ. Λουκά με αντάλλαγμα την απόσπασή της από το Υπουργείο Οικονομικών στο Δήμο Λαυρεωτικής.

Στη συνέχεια, το όνομά της και η παρουσία της στο Δήμο ταυτίστηκαν με την εκμετάλλευση και τον εκβιασμό σκληρά δοκιμαζόμενων από την κρίση και αδύναμων συμπολιτών μας. Μοιράζει σακούλες με τρόφιμα σπίτι-σπίτι, χαρτζιλίκια και μικροεξυπηρετήσεις έναντι της υποστήριξης του αφέντη και βολεύει τα μέλη της οικογένειάς της σε εργολάβους που έχουν σχέση με το Δήμο και τις επιχειρήσεις του.

Την καλώ, αν της έχει μείνει λίγη αξιοπρέπεια, να παραιτηθεί αμέσως, σεβόμενη τουλάχιστον τη μνήμη και τη προσωπική και πολιτική διαδρομή του ανθρώπου που θέλησε να αντικαταστήσει. Του Αγιούμπ Αττάλα!

 

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Εποχή»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

Categories