“Σαρωνικός Αύριο”- Η κοπή της πίτας της παράταξης του Γ. Σωφρόνη. (video+pics)

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τη νίκη της παράταξης “Σαρωνικός Αύριο”, ο επικεφαλής Δήμαρχος Σαρωνικού – και υποψήφιος για δεύτερη θητεία – Γιώργος Σωφρόνης, έκοψε μαζί με τα μέλη της παράταξής του την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τρίτη το βράδυ (22/1/19), στο ANIMA club.

Ο Δήμαρχος  Σαρωνικού αναφέρθηκε επιγραμματικά στα πεπραγμένα της μέχι τώρα θητείας του με έμφαση στο έργο του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου (led) για το οποίο ανήγγειλε την έναρξή του την 1η Μαρτίου ’19 όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στα έργα για τα οποία άμεσα θα υπογραφούν συμβάσεις.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Σαρωνικός Αύριο”, ανακοίνωσε 63 άτομα (33ο min στο video) τα οποία όπως είπε “στάθηκαν, στέκονται και θα σταθούν αρωγοί σε μία προσπάθεια να κάνουμε το Δήμο Σαρωνικού πιο ανθρώπινο” ενώ στο επόμενο χρονικό δάστημα  αναμένονται ακόμα πολλά ονόματα νέων στελεχών που μαζί με τους αναγγελθέντες θα αποτελέσουν ένα πλήρη συνδυασμό 93 υποψηφίων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Κοινότητες σε αντίθεση με άλλους συνδυασμούς -όπως είπε- που ακόμα μετρούν πολύ λιγότερους υποψηφίους έως τώρα.

Ο Γιώργος Σωφρόνης ανακοίνωσε ημερομηνία έναρξης της εκπόνησης του προγράμματος του συνδυασμού του το οποίο θα είναι αποτέλεσμα συμμετοχικής διαδικασίας όλων των υποψηφίων και έκλεισε την ομιλία του με ευχαριστίες  στα μέλη της οικογένειάς του για την στήριξη που του παρέχουν .

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας και στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο προς όλους τους παρευρισκομένους.

Δείτε το video του paraktios.gr, σημειώνοντας ότι προσκεκλημένοι, ήταν και άλλα μέσα ενημέρωσης από τον Δήμο Σαρωνικού που κάλυψαν την εκδήλωση.

Δείτε φωτο ΕΔΩ

Categories